-
göztepe libadiye-soyak tarafında öyle değil yabancılar 35 türkler 10 milyon 15-20 yede çıktığı görülmüştür
-
kendimizi kandırmayalım bu bizim basitliğimiz...aynı şeyin bize yapılmasını istemezdik .......her ay alacağımız bir albüm o ay içtiğimiz 2 paket sigara parasına eşit...ayda 80 100 milyonluk sigara içki içen arkdlar var onlara sorsanız onlar da pahalı der cd ye ...........
-
bence dogru katılıyorum
-
haklısın da internetten guzel programlar sayesinde de ulaşabilirsiniz hemde bedavaya bazı programlara uyelık konusmus ama piyasa da o programlar gıbı cok programlar var aramak lazım bıraz !!!!!!!
-
bazı yerlerde fiyat oynaması oluyor benım dıkkatımı cekmişti !!!
-
Ha? Ne?
-
kaset 5YTL aç kendini cdler 10
yabancı cdleri zaten hiç sorma
sen 5milyona cd alıyosan korsandır o zaten
-
Orjinal cd ye vediğiniz paraların ne kadarı üreticiye,ne kadarı dağıtıcıya,ne kadarı tanıtıma gidiyor?Bence bu işten en az kazanan müzik üreten insanlar oluyo.Müzik piyasaında, parababalarını elinde, ticari bir metadan başka birşey ifade etmiyolar.
Eskiden halk ozanları köy köy,kasaba kasaba gezerek söylerlermiş türkülerini.bir lokma bir hırka meselesi.Yani demek istediğim o ki sanatçı insan fedaker olmalıdır.Bu açlıktan kırılsınlar demek değildir.Ticari oyunlara alet olmadan da para kazanabilir insan.
Mp3 ü sonuna kadar destekliyorum,zengin olmak hayaliyle müzik yapılmasın artık...
-
peki ya filimler
hadi alladınız pulladınız yok yana yatdı yok çamura batdı kendi kendinize hırsızlara para kazandırdınız ve bunu saydığınız sebeblerle ört bas etdiniz
peki sinema sektörüne ne diyeceksiniz.
onlardamı para kazanmak amacı değilde kitle için konser içinmi çalışıyorlar.
korsan filimleri neden alıyorsunuz ?
yoksa onlardamı konser verecekler
-
peki ya filimler
internetten veya paylaşım programlarıyla mp3 indirirken hiçbir hırsıza para kazandırdığımı sanmıyorum.
Ayrıca sinema çok farklı bir olay,maliyeti çok daha fazla ve bunu bir şekilde izleyiciden karşılamak gerekiyor.Aksi taktirde parası olanların filimlerini seyretmek zorunda kalırız ama tartışmak için bunun yanlış bir forum olduğunu düşünüyorum.