-
BİZİM ARAMIZA (CEMLE BENİM) (ONUNLA FERMANIN)
KİMSE GİREMEZ!...
NASLLAAA
-
hnnnn.. elveda..
''bana onu sormayın unutmak istiyorum
onu hatırlatmayın unutmaııaak , istiyoruum ''
Ferdi Babaya Saygılarım
En Derin Yürek Yaralarımla..
heeeyt be gahpe dünya
-
:D abi irem sen millete uyuyon da onlar senle geyik yapıyo be kardeşim.. bak 1-2 sene büyü lise çağına gel arkadaşların ve sen nasıl değişiceksiniz..ben sizin yaşınızdayken ben de blue dinlerdim ama artık anathema dinliyorum..(bu arada bu yaşta bilmemen doğaldır anathema death metal yapan bir gruptur)tabi şimdi sana onun şarkılarını dinletseler sen yine sevmezin ama daha göreceğin geçireceğin çok şey var ve hayatında yaşadığın olumsuzluklar da seni diğer tür şarkılara itmeye başlıyo..onları daha çok sevip kendinden bişeyler bulursun..insan büyüdükçe müzik anlayışı da olgunlaşıyo..ya tabi sen şimdi blue yu çok seviyo olduğundan benim dediklerim sana şimdi 'saçma' gelebilir ama ilerde dönüp baktığında bana bi kız forumda böyle böyle demişti de ben inanmamıştım dersin..
-
biz büyüyünce müzikde değişecek biz gibi
bu nedenle anatema o güne kadar kalmaz
-
ben size anathema dinliceksiniz illa ki demiyorum..ben kendim anathema dinlemeye başladım diyorum..ayrıca o zaman kalmıcak diye bişey de yok..siz de o dönemin farklı müzik türleriyle ilgilenmeye başlıcaksınız..lay lay lom şarkılardan geçtiğiniz bi dönem olucak..lise insanı değiştirir..
-
hayret.
hayat işte.
mesela ince bıyıklı bir artist vardı?
kimdi o ?
hah ayhan ışık,
bigün gidiyorum beyoglunda
siz tabi bilmiyosunuz beyoğlunu
,arkasından seslendim turisst ömer turist ömer diye.
dönüp bakmadı..
hayret.
sinema işte.
garip şeyler bunlar.
-
lise insanı değişitrebilir ama aşkları asla maNgadan fazgeçsemde(fazgeçmem o ayrı) cem'e (sen şimdi bilmezsin maNganın bas gitarcısına)olan aşkım devam edecek
-
ben senin mangana bişey demiyorum mangayı ben de dinliyorum cem i de biliyorum hatta burdaki konserlerine de gittim..yalnız her söylediğimi ters anlıyosun farkındamısın?
-
heey gidi ne günlere kald1k iki k1z gelmis burda cemmmis fermanm1s yok manga...E dogru tabi bu k1zlar manga varken niye ANATHEMA dinlesinlerki!!!!!!Hem Blue var sonraa ohooo!!!ANATHEMA dinleseler ben utan1r1m.Ayr1ca en sinir oldugum seydir(özellikle k1zlar aras1nda) bi grubu grup elemanlar1n1n d1s görüntüsü yüzünden sevmeleri...Gerci bu yasta normaldir...Size hayatta basar1lar k1zlarr(?)!!!
Bu arada Düsy1lmaz cok güldüm yazd1klar1na :)))süperrr
-
ben 13 yaşındayken depeche mode dinlerdim ve elektro çalardım.(kendi çapımda)