-
biliyomusun bizim bu yaştaki kızların maNga ve blue yu sevmesi doğaldır.Çünkü maNga ve blue 'nun kişileri çok asil.Sizin gibi değil yani.O yüzden benim fermanıma candan'ın cem'ine bişey söylemeyin!!!!!!!
-
çok çapsızmışsın demekki
-
:D irem süper yaw yazmaya devam et.inandıklarının arkasında dur,güzel güzel.ama ben de diğerlerine katılıyorum,zevklerin fikirlerin değişecek.(18 yaşındayım ettiğim lafa bak,görende 40-50 sancak :)
bi de irem birisi "sence türkiye'nin en iyi grubu kim?" derse.Kurban de geç.çünkü eğer manga dersen ilerde "puhaha neler diyodum eskiden bea" falan dersin.
bu arada düşyılmaz öldürdün valla ;)
-
lafa bak ya : bizim bu yaştaki kızların maNga ve blue yu sevmesi doğaldır gülmekten öldüm
-
geçen gün buralardaydı forma bişiler yazmış... aranıza yeni katıldım falan diye bende dedim hoşgeldin ama yinede AntiMenge
-
abi laf öyle de değil..'''biliyomusun bizim bu yaştaki kızların maNga ve blue yu sevmesi doğaldır.Çünkü maNga ve blue 'nun kişileri çok asil.''' abi böyle laf var mıdır manga ve blue nun kişileri :D ..çok asillermiş..sen asil görmemişsin tabi yaşın küçük daha asil kavramını öğrenememiş olabilirsin..mangaya lafım yok ama blue..puhahaha..blue 3-4 zırzavatın çapkınlıklarıyla ünlü şarkıları bi b.k a benzemeyen bi boyband dir..neyse yaşı küçük arkiler bunlarla uğraşmayın dili kadar aklı olsa şimdiye...
-
yaf zaten mangadan baska bisey bilmiyorsunuz ki ! Once bi buyuyun müzik kulturu diye bisy olussun sonra kars1last1r1p gercek idollerinizi ortaya c1kar1n(gerci boyle bi cumleyi o kucuk beyninizle nas1l anlayacaks1n1z bilmiyorum ama) Size abi tavsiyesi simdi uyeliginizi iptal edin sonra bu dediklerimi yap1n oyle uye olun (bu da bi daha gelemeyeceksiniz anlam1na geliyor :):):) )
-
ha bu arada küçükler size cranberries-zombie yi öneririm gerçi sisn durum mutantlıkla daha bağlantılı ama en azından sözlerindeki WHAT'S IN YOUR HEAD IN YOUR HEAD ZOMBIE ZOMBIE ZOMBIE bölümü size ideal en azından böyle şarkılarla başlarsınız belki evrim geçirme dönemine hı?(bu arada zombie yi eğer söylediğim şarkının o bölümünü türkçeye çevirebilirseniz kafanın içnde ne var diyo saman çeşidi falan sanabilirsiniz zombiyi..sonra mutant var evrim geçirme felem bunları bilmiyosanız yardımım dokunsun sozluk.sourtimes.org a girip ordan anlamlarını öğrenebilirsiniz..yaş sınırı yok orda merak etmeyin..)
-
mor ve ötesinden iyidir
-
hahaha blue mu puahaha..