-
sende bir bakırköy'e uğra bence.Ruhun bozulmuş çünkü
-
yaw nedir bu grup elemanına aşık olma onu kimselere vermeme tripleri hiç anlamam yani 'aa o benim kimselere vermem banane banane'üff çok gereksiz be kızlar anlıyorum espri niyetiyle yazılmış ama çıkış noktası gene de aynı bende çokkkk severim mangayı ama hade elemanlara tek tek aşık olupta aranıza girmiim o mükemmel insanlarla :)
-
Yok ya olayın yaşla bi ilgisi yok sorun kafada...(Şimdi bu tip kızlaların dediği gibi sanane sen karışıyosun der ki dedim diye demez :)Aptal,salak vs. diyerek karsındakini alt ettigini mi sanıyosun ?
irem92 nesin sen ?
Ayrıca Manga mor ve ötesinden iyimi????Haaaaa???e senin düsüncen/zevkin tabii...
-
mor ve ötesi ni bende seviyorum hatta bende kasetide var
ama maNga yı da çok seviyorum.ben maNga daha iyi demedim
sadece maNga daha çok gündemde
ayrıca ben insanım tamam mı!!!!!!
-
ARKADAŞLAR ARTIK KAVGA ETMEYELİM.BÜTÜN SÖYLEDİĞİMİZ LAFLAR İÇİN SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.HADİ YURTTA SULH,CİHANDA SULH....
BARIŞALIM ARKADAŞLAR
-
harbi bu kızlar ORTAOKULDA mı okuyoryaaa
hayır bak ne geldi aklıma bizim zamanımızda yılmaz Ortaokul vardı şimdi oda ilköğretim olmuş vaybe
Neyse kızlar bende İstanbul üni
Elektronik müh 2½ sınıfında okuyorum
ve Manga daha düne kadar Ankarada dinlemiştim
çok taklittiler o zamnada
şimdide bariz Linkin Park özentileri
Röportajda
türkiyeye Numetali tanıttık demiyorlarmı??
Abi Blue ise klasik GAY bir grup
Eskiden kızlar siz daha doğmamıştınız Boyzone backstreetboys vardı bunlar Hep GAY çıktı internette araştırın görürsünüz o zamanda kızlar ona taparlardı sonra
Kızlar bize taptı üniversitede
Sizin gibi boyzonea vercem diyenler başka yaptı sonra
zuhahaha
-
irem92 zaten manga iyi diyen sen degilsin
-
kim??
-
:)))))))))))))))))))))))))))))))siz hala kavgamı ediyosunuz :))))))))))))))))))))))))
-
seni çok mu ilgilendiriyo