-
Dostum irem bak canım anlıyorum seni blue bana göre gereksiz ama sen seviyosun inandığın şeyin arkasından gitmen iyi ama o grup elemanlrını paylaşmanız varya saçmalık 7. sınıf öğrencisiyken bende dpeche mode dinlerdim şimdi o günlere gülüyorum senden gülecen
-
kızlar pişman olcaksınız.
örneğin ben "7" yaşımda guns'n roses dinleyip kendimden geçtiğimi gururla anlatabiliyorum ama aynı günlerde tarkan konserine gitmiş olduğumu da çaktırmamaya çalışıyorum(büyük kuzenler sağolsun).bakın size bu ibret olsun.siz en azından kendi iradenizle seçim yapıyosunuz.birisi de söylemiş hem gidin önce bi cranberries-zombie dinleyin diye.gerçekten çok isabetli olmuş.ya 180 derece dönersiniz ya da artık iflah olmazsınız.dolores ne büyük nimettir ya.13-14 yaşındaki kızların adam akıllı müzik dinlemeye başlamasında çok büyük emeği vardır kendisinin.
-
linkin park'tan alınma diye bişey olamaz çünkü almaya kapasiteleri yetmez! manga çıkıp kendisi "insanların bu müziği sevdiğini farkettik. biz de yaptık" türünden laflar etmişler bu onları "albümleri satsın diye uğraşıp duran salaklar" grubuna sokuyo.Hiç para almadan sırf tsunami mağdurlarına yardım için sahneye çıkan bir grupla bu lafı etmiş bi grup aynı kefeye konur mu?! Kusura bakmayın ama manga sadece özenti bi grup!(biraz sert bi tepki oldu ama deli ediyolar beni)
Blue'ya da diyecek laf bulamıyorum. Bana hitap etmiyo o kadar. Ayrıca üyelerinde de o kadar ayılıp bayılacak ne var hala anlamış değilim.
Bu arada 3 sene sonra seni de görürürüz yakında manga kesmez Metallica dinlemeye başlarsın sonra bi yerden bulursan Rock The Nations kayıtlarını dinlersin, sonra Pentagram,Anathema,Opeth,Almora.. gider böyle.
-
wuahahahahaa...cidden çok eğlendim..
hayatım yıkılmış sarayım benim..
-
kesinlikle katılıyorum.
-
feyzasal ben demiştim zombie konusunu sağolasın..haklısınız da..şükür sustular ya da sustu çnkü tek kişi gibi geliyodu bise birden konuşuyolar birden susuyolar..nese sustular başınısı dinleyin..onlar da ne dinlerlerse dinlesinler bisim sözümüsü mü dinlicekler o şarkılarını mı dinlicekler bilemem ama artık sussunlar yeter 2 tane 13 lük kıs forumu altüst etti..
-
;)Ben de çok büyük sayılmam ama bu irem92 ve tayfası ortalığı duman etmiş yani. Manga özenti ve kopyacıdır. Evet güzel şarkılar yapıyorlar ama kopyaaaaa . blue ya gelince ben de severim blue yu ideal bir pop grubu bu gay meselesi de yanlış blue 'dan duncan'ın bir kızı oldu lee de nişanlı antony ve simon ı bilemicem tabi kendi seçimleri ama müziklerini beğeniyorum.
Burda sadece en iyi bunlar öldürürüm keserim asarım noluyo onu anlamadım eşkiya mı bunlar ya :D
-
yaf yazmayın şu salak topiğe bişiler artık
bak gene göz önüne gelmiş
manga ne alaka blue ne alaka
gitmiş sabi sübyanın biri bunları bi araya getirmiş
uğraşmayın yaf
-
evet
-
AL bendende okadar baba içimi okumuşsun
+1