-
Not çoğu amatör alternatif grubun coverladığınıda unutmayın..
O iş tamamen ticari düşünce
-
onur sen ne diyeceksem ağzımdan alıyorsun!
hayır derim kesinlikle.ama bunun oluşumuna sebep olan şeyler için kimseye birşey söyleyemem. açıkçası arabesk kültürün saptığını düşünüyorum ben. yani aslı bu değil. ben o gerçek arabeski ve o hali seviyorum. aslında zaten biz de çokça içindeyiz farkında olmasakta. biraz düşününce görülüyor. hadi bakalım...
-
aynı zamanda çoğu zaman berbat sonuçlandığına şahit olunmuştur..
-
Rap Te Rock Ta Gördüm Arabesk'i Ele Alıpta Başarılı Birşeyler Yapanları Hala Devam Edenler Bile var.
Şimdiki Zamanda Arabesk Sanatçılar Şarkılarında Bir Tutam Bass Bir Tutam Tizz Kullanmaya Başladı :D Sanki GEnçlik Bizi Dinlemiyor Biz Gençliğe Uyup Tiz Bas Ekleyelim Demişler Gibi Halbuki :D Böyle Daha İğrenç Olmuş :)
-
tabii ki hayır. benim dinlememem o müzik türünün kötü olduğunu göstermez ki.üstelik o kadar çok insana hitap ediyor. böyle bir müziği hiçe saymak onu dinleyen insanları da hiçe saymak demektir ki bunu ancak bir salak yapabilir.
-
bence siz bişeyi yok edeceğinize kendi dinlediğiniz müziği daha başarılı yapmaya çalışsanız iyidir bu yok edelim filan davaları sizden başarılı birisini kıskanma gibi bişey
-
selam millet ben yeniyim ama bi görüş bildiriyim dedim. Birde şurdan bakın. Biz burda arabesk dinleyenlere kıro diyoruz ama bence A.B.D de metal dinleyenler kıro. En azından öyle bakılıyor. Harleycilere de amerika kırosu diyebiliriz bence. :D :D Bence arabesk te bi olgudur kalmalıdır arkadaşların dediii gibi..
Saygılar.....
-
O da ayrı bir renk...????
Yok yok boşver yakın gitsin...
...
Antiarabesk insan... Ehe ehe
-
Arabeski yok etmek demek Orhan Gencebay gibi bir ustayı da yok etmek demektir.Kimin ne dusundugu umrumda degil bazen Orhan Gencebay'ı dinlemek yeni yetme özentilerden daha cok memnun ediyor beni
-
ya ibrahim tatlıses dışındakiler gerçekten saçmalıyo onun şarkıları olmasa (mutlu ol yeter,bir kulunu çok sevdim,yıkılmışım ben vs..) ben yaşayamasdım ama diğerleri gerçekten uyduruk ve anlamsıs olabiliyo..ben de metal dinleyen birisiyim ama arabesk diyince daha doğrusu ibrahim tatlıses diyince akan sular durur..biliyorum insanlar kıro olarak algılıyolar ama şarkılarının anlamlarının çoğu rock tipi şarkılardan daha anlamlı olduğu bi gerçek..saten önemli olan da kulağına hoş gelen her çeşit müziği dinleyebilmek değil midir?..arabesk diye tiksinmek gereksiz.belki aynı sözler başka sevdiğiniz bi müzik türüne ait olsa daha kötü olacaktı..tabe kimsenin fikrini değiştiremem ama bence böyle..yok edeceğimi de sanmıyorum,ibrahim tatlıses olmasa belki..daha doğrusu ben nefret etsem de yok etmezdim ki sevenlerin dinlemeye hakkı var.arabesk sevenler her ne kadar farklı kesim olabilse de bakın bis dinliyos..