Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arabeski yok etme imkanınız olsa bunu yapar mıydınız?

• LunaticBassist • 14 Mayıs 2005 19:48 • #466030
    ilker kardes profiline bayildim :) hehe
  • Infusion • 14 Mayıs 2005 23:02 • #466046
    hayır..
  • LunaticBassist • 16 Mayıs 2005 22:57 • #466404
    yapmazdim...
  • Affedilmeyen • 16 Mayıs 2005 23:32 • #466407
    benim gibi tekstil işinde çalışın ve akşama kadar kral fm çalsınlar kulaaanızın zarını pöngürdertsinlerde görün bakalım. oradan konuşmak kolay tabi siz dinelmiyceeeemm deyince kapatabiliyorsunuz. ama ben 80 tane işçiyi karşıma alıpda ne yapabilirimki. en fazla kendi bölümümde ufak bir şeyler çalarak takılıyorum. işte radyodur cd man felan. Allahtan benim bölüm sadece iki kişilik ve anlaşabiliyoruz.
    ayrıca bi yerden göç eden insanlara gelince.
    istanbuldaki para babaları arabalarının arkasına kıroyum ama para bende yazana kadar memleketlerine yatırım yapsınlar bu şekilde aahh ulan kahpe istanbul yaktın bizi diye ağlanıp dövünmek yerine sabah akşam anlatdıkları memleket suları ve toprahlarında günleirni gün etsinler.
    tükürdüğün surata bakmayacaksın bakacağın surata tükürmeyeceksin.
    madem geldin sus otur. sen geldin diye geldiğin yeri değiştirmek zorunda değilsin.
    saygı kıl yün
  • mor_ve _ötesi • 17 Mayıs 2005 00:07 • #466412
    ordabiyerde arkım..arabesk ferdi tayfur demek değildir sırf..
  • ordabiyerde • 17 Mayıs 2005 00:16 • #466416
    ama ferdi tayfur arabesktir di mi ? yoksa jazz mı :)))
  • beelzebubxx • 17 Mayıs 2005 00:33 • #466424
    yeryüzünde her kesime hitap eden müzikler vardır ve bu olmalıdır .sen metal dinlersin öteki pop neden insanlar yargılansın ki isteyen istedigini dinler müzik bu neticede kulağa ne hoş gelirse onu dinlecektir tabi ki yani demek istediğim şudur ki hayır böyle bir imkanım olsa kaldırmak istemem..
  • gokcen • 17 Mayıs 2005 21:52 • #466579
    yapmazdım,onlara bakıp kendimi şımartmayı seviyorum çünkü;ama kıyaslamak gerekirse arabesk ve pop arasında,pop müziğin varolmamasını tercih ederdim
  • a_lost_soul • 17 Mayıs 2005 23:12 • #466594
    arabesk en azından bazı sorunların varlığını kabul eder.Kadercidi,"elden ağlamaktan,dua etmekten başka bişey gelmez" şeklinde sözlerle doludur ama herşey güllük gülistanlık mış gibi yapılan pop müzikten üstündür.Doğunun karakterini yansıtır direkt"Allahım sen soktın sen çıkart" gibi bi felsefeye sahiptir.Tüm tepkisi ne yazıkki bundan ibarettir.Ama bu hiç tepkisiz olmaktan iyidir..
    Sonuç olarak yok etmezdim...
  • geberik • 17 Mayıs 2005 23:51 • #466603
    sözlerinin ne anlama geldigini bilen insanlar, arabeskçiler. sözlerinin bi anlama gelmesi için uğraşanlar, rockerlar. ne yazık. kıllı kaba hayvan ve cümle haşereye benzedigi için aşağılanan bir ton alakasız insan arabeskçiler. kendisiyle sokakta karsılasmadıkça yorum yapmayan arabeskçilere internette küfür edmeye çalışan , rockerlar. ne yazık. bikere dünya barışı, doguştan kardeşlik, topraga vatan , insana miilet diyen bir tanrının sesi ; rock nasıl oluyorda yaşiyan bir varligi yok etmekten bahsedebiliyor.
    bence bunun içinde bulundugumuz tahlihsiz durumla ilgisi var. rock ve polyestere burunmuş rockerlar arasındaki fark : gündeme yok etmek , ezmek , jıletle kazımak gibi lafları getiriyor.
    beni ezmedikçe , kendini savunamayacagını zanneden , baba yahut anne ezikleri! lafımı nasıl bitirebilirim ki? beni çaresiz birakanlar arabeskler degil , rocker ların kendisi.

'What can I do for your hopeless! I have just cried for you since the time that it loses power to change my mind. ' .