-
Kurban insanlar farklıdır
besteler hakkında bir şey söleyemem tasarım hakkında ise kurban.com dan grafiker arkadaşlara ulaşabilirsin mutlaka yardımcı olurlar
-
kusura bakma bı an ılk agız bulunca sorayım dedım kaptırmısım
-
eyvallah album gayet saglam ıyı kalın hepınız onumuzdekı hafta canlıya gelıcem kolay gelsın
-
Albümü aldım ve tek kelimeyler manyak...
sertlik derecesi artmış, ritimler çılgın ve en sevdiğim yanı sololar yerinde ve süper olmuş. Özgür abide burdayken söliyim, sololar bir dahaki albüme artarsa cidden çok kaliteli bişi çıkar ortaya.Çünkü bu albümde sololarla kurban ritimlerinin birleşmesinden ortaya neler çıkabileceğini anlatan parçalar var. Gözden kaçmayacak bi potansiyel bence.
hakikaten çok kaliteli bi albüm
saygılarımla..
-
ya özgür yazmış foruma...2 gün giremedik nete neler olmuş..bi daha uğrar mısın özgür buralara??:(
-
vay be...
albüm daha buralara gelmedi, klibi de izleyemedim ve çatlıyorum :)
yarın bir arkadaşım izmit'ten gönderecek albümü. geceleri uyuyamıyorum vallahi...
-
alın işte bir grubun ağır elemanı burada her türlü soruya cevap yazmışbirileride nick name lerinde SOADçı kız MANGA MvÖ delisi Dumanlı yapsın eskiden Kaanla içerdik oda yalan oldu....
-
cd'yi alana kadar en az 50 kez dosta gidip 'insanlar' geldi mi diye sordum ama degdi.cok guzel olmus.denizin saclar da oyle:)
-
arkadaşlar uyut beni, zor güzel ve sakın söylemenin gitar tablarını söz nota bölümüne ekledim, gitar çalan ya da ilgilenenlere duyrulur..
hadi rastgele!!
-
ya sanki bu albüm daha ciddi öncekinden öyle gibi geldi bana