-
özgür tarzınız dolayısı ile ne kadar sizi istekle dinlemesemde yaptığınız işin emeğine müthiş derece saygı duyuyor...heralde rap dinlemesen bir fun da ben olurdum...
-
ya ilk albüm de müthişti.sert zaten ara albümdü.e 99 dan 2005 e bayaa şey değişti tabi.bu albüm de süper.ama ilk albümün tadı ayrı.
-
Kurbanın 4. albümünde ilk albümdeki parçaların akustik versiyonları ve coverlar olacak bunu da burdan duyurmuş olalım
-
tek kelimeyle mükemmel bi albüm
-
uyut beni'nin akustik vers. kesin olacaktır,eminim:)
bi de dikkatimi çeken bir nokta var albümle ilgili..whammy efekti kurbanın baya hoşuna gitmiş:)çok güzel yerlerde kullanılmış..hatta "yine" de bass gitarda kullanılmış,ben şahsen ilk kez duyuyorum..kerem'e tebriklerimi gönderiyorum..
-
merakla,sabırla bekliycez...
yaw yemen türküsü nün sözlü versiyonunu yapsanız mükemmel olur ama tabi size kalmış,kolay gele şimdiden.
-
ya albümü dinledim,beğendim...halâ da dinlemekteyim güsel oldukça da sert bi albüm olmuş ellerine sağlık kurbanın
-
albümm süper favorilerim yine ve uyut beni diğer albümlerinden farklı daha efendi olmuşlar :)
-
olgunlasıyolar sanırım bende severım
-
kurban oliyim size ben yaaa!!! anathema'dan sonra Türkiye'nin en iyi rock grubu...