Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KURBAN..INSANLAR..dinleyen yorum yapsın...

• bigbooots • 31 Mayıs 2005 23:29 • #469733
    sakın söyleme'den önceki intro çok tatlı..
  • acılı adana • 1 Haziran 2005 18:13 • #469871
    güzel bi albümde eski kurban ruhu hiç yok.nerde o dinlerken azdığın coştuğun kurban???
  • eTSuLu_aLBiNo • 1 Haziran 2005 18:14 • #469872
    o ruh hala mevcut.keşfetmek sana kalmış.
  • mathild • 1 Haziran 2005 18:54 • #469883
    albümü bugün dinledim ve çok beğendim,bence ilk albümden daha iyi olmuş.
  • acılı adana • 4 Haziran 2005 01:22 • #470500
    malesef olmayan seyleri kesfedemiyorum.
  • sK8eI2 • 4 Haziran 2005 13:18 • #470549
    No comment . ZüBHeR
  • huseyl • 4 Haziran 2005 13:23 • #470552
    Kurban insanlar farklıdır

valla kurbanı turkiyede tek gecerim..adamlar kaliteli valla..ne yapmak istiyolarsa onu yapıyolar yok millet bunu begenir mi cok mu sert odu buyaptıgımız muzik diye dusunmeden hissetiklerini calıyolar...adamlar daha metallica konserinde belliydi boyle muhtesem olacakları gerci o konserde baya kufretmistik ama tabe so konusu metallica olunca sabredemiyo insan.
  • craSSa • 4 Haziran 2005 14:42 • #470566
    Eşeklik edip albümü daha yeni aldım. Alana kadar da hiçbir şarkısını dinlememiştim. Kulağa takar takmaz neye uğradığımı şaşırdım. Bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Çok sağlam bir prodüksiyon olmuş. Kayıt süper, sound zaten aşmış gitmiş artık. Riffler canavar gibi. Sololar yerinde. Hele ki Ben şarkısının hem ritmlerine hem de başındaki solosuna öldüm. Çok kaliteli, ne yaptığını bilen, sağlam elemanlar tarafından yapıldığı belli. Bence albümün tek kusuru bazı şarkı sözleri gerçekten saçma olmuş. Mesela albüme ismini veren İnsanlar. Bazıları güzel ama. Özellikle A. Boş şarkı yok, hepsini sevdim. Dinlerken atladığım şarkı yok yani. Son şarkı Göç te çok mistik olmuş. Ama şu da var ki albüm kapağındaki sözleri okumak işkence, ama bunu gözardı edebilirim sanırım :) Taktir ettim doğrusu. Pentagram'dan başka yerli bir grubu bu kadar seveceğimi düşünmezdim. Helal olsun elemanlara fazla söylenecek şey yok başka.

Not: Albümü orijinal alın arkadaşlar. Verilecek para son kuruşuna kadar helal olsun. Destekleyelim lütfen, çünkü bu elemanlar Türkiye'de bu piyasayı ayakta tutacak.
  • SimsiyaH • 5 Haziran 2005 01:01 • #470667
    ''yine'' şarkısı muhteşem tek kelimeyle..
    ;-)
    sevgiler..