-
ya cidden albüm "kurban t.şşak müzik yapıyo" havasından uzak olmuş ve cidden adam akıllı müzik yapmışlar. iki üç şarkıdan ciddi prog.etkileri aldım bu da beni mest etti harbi. vokal hala beni sarmıyo ama iyidir yine de.. bir dahaki albümde baya b aşarlar olayı sanırım eğer sapıtmazlarsa..
-
bu arada vokalde bir kaç yerde tool esintileri aldım..ilginç..
-
uyut beni son nokta..
bu arada özgür Biz İstanbul Üniden gelcez Yıldız Teknik Üniye albümü imzalarmısınız orada size ulaşamıyoruz ne yapsak yarın..
-
albüm güzel ama böyle bağlayıcı bir müzik gelmedi şimdilik bana belki ruh halimdendir
sanki SERT daha iyiydi
ama türkiyedeki en iyi rock grubu kesinlikle kurbandır,gidip mvö dinlemeyin mvö türk rockının lideri demeyin,yaaa mvö nün üstüne kusmak istiyorum yaaa
-
süper ve ötesi mükemmel bir albüm kurbana rock!n coke katıldığı için kızmıştıma ama bu albüm sayesinde yin Kurban'a olan bağlılığım eski günlerinde
-
Kurban insanlar farklıdır
şarkıları bayatladı mı?? abi albüm çok manyak olmuş be. Lay lay lom olayı pek yok bu albümde sanki daha ciddi olmuş ama bence daha iyi olmuş. Ben özellikle "ben" şarkısına takılmış durumdayım bi de ağla çok güzel.
-
daa yeni aldm ama şimdiden bi kaç parça dilime dolandı,iyi iyi,süper hatta
-
hehe evet ben de senden otlanıyorum sevgili ablacığım...:))
-
valla gayet guzel yapmıs adamlar.hani gidip alırsın cdni dinlersin sonrada verdigin paraya yanarısın, iste bu album ole bisi digil basa alıp alıp dinlenebilicek sarkılar var.helal olsun adamlara gaet guzel yapmıslar.hatta su anda zor guzel calıyo :D
-
aldım dinledim ve çok sevdim...albüm müthiş olmuş.zor güzel ve yine adlı şarkılar çok güzel olmuş...davullar gitarlar çok güzel daha ne diyeyim...bu arada izmir'e konsere bi daha gelsinler..