-
alla alla kafam karıştı:?
lan bi geyik yapmayın dicem ama ciddi ciddi de konuşulmaz ki?! yani dalgalık bi başlık diye değil ama adam sadece uyarı için açmış, ne yazcan ki?? hayır bi gariplik var bu başlıkta nereye açsaydı daha iyi olurdu acaba??
-
Gerçek müziği sen mi öğreticeksin len:)
-
ben dinliyorum
uleeeen bi dj müzik zaman içinde bozulmuş diyosa piyano çalan bi adam ne demez, heman kendimize çeki düzen vermemiz gerek arkadaşlar :D
-
ben dinliyorum
yani hemen
-
ben dinliyorum
vay a.k 22 yaşındayım 8-10 yıldır rock (genel olarak) dinliyorum ve 15 yaşındaki bir veled-i zina hiçbiriniz müzik dinlemiyorsunuz diyo... vay be boşuna dinlemişim ben, boşuna çalmışım...
-
ben dinliyorum
Bırak ya zaten hepimiz müziği artistlik olsun diye dinliyoruz.Aramızda bitane bile düzgün müzik dinleyen yok.
Hele ki hiçbir parça ruhlarımızı okşamıyo.Onlarla derdimizi anlamıyoruz ve de anlatamıyoruz hiç.
Müzik sadece yoldan geçerken adımlarımızın ritmini değiştirmeye yarıyo.Böyle değilmi kardeş...
:)
-
ben dinliyorum
haklısın kardeş :)
-
ben dinliyorum
veled-i zina:o....u çocuğu
söylediklerinize dikkat edin mına koyim.
-
burdaki herkes gerçek müzik dinlemiyor ya sen!!!!
sen gerçek müzik dinlediğine inanıyormusun? sen burdaki insanlardan önce bu soruyu kendine sorsana?
-
kafan karışmış evladım. bak, hazır eğitilicek yaştasın, hiçbir şey söyleme bu konuda, ve pink floyd dinlemeye başla. yine kafan karışır, ama milletin dünyasına dil uzatmazsın en azından