-
ya 30 yıl öncenin müzik anlayışında kalmak bizi ne kadar ileri götürür? Bir düşün. ben de johnny rotten e katılıyorum 'i hate pink floyd'
-
rezalet
-
Müziğe 'gerçek' ya da 'sanal' gibi sıfatların oturtulabileceği kanaatinde değilim.Yeri geldiğinde kuşların ötüşü de müziktir.Sınır yok:)
-
bence arkadaş haklı ama tam anlatamamış derdini. burda hergün konuşulan o kral tv, mtv olaylarına muhalif. tabirleri saçma geldi biraz hepsi bu. yani şimdi ben de çıkıp hiçbirinz jazz, blues dinlemiyosunuz ne biçim adamlarsınız ülen desem...
saçma...
-
ya kızım SOAD bize küfrettiği halde tutup adamların k.çını yalamıyo musunuz pes yani! kulakla falan alakası da yok bu işin tamam mı! SOAD kendi müziğini bana küfretmeden yaptığı sürece problem yok! olmadı sen bi de git ermeni vatandaşı ol tut Osmanlı'ya küfret ben de seni vuriyim tam olsun! SOAD kadar kişiliksiz bi grup daha yok dünyada. adamlar sırf popülarite için ermeni soykırımı safsatasını kullanıyolar. Bu kadar.
-
müziği hissetmek için önce bi kere kaybolmak gerekir. ancak kaybolduktan ve hiçbi şey hissetmemeye başladıktan sonra duyguların ne kadar güzel ve değerli olduğunu ve aslında onu içinde bulunduranın da bunları yaşamış insanların yaptığı müzik olduğunu anlarsın o yüzden tutup da ilk mesajında yazdığın rock gruplarına hele hele Linkin Park gibi acının,öfkenin değerini anlamış bi gruba laf etmeye hakkın yok. Aptal aptal aşk popüler diye çıkıp aşk şarkısı yapmıyo bu adamlar tamam mı! Bu adamlar kendi yaşadıklarını, dünyadaki bi çok insanın çektiklerini yazıyolar ve bunları başkalarına laf atmadan ya da POLİTİK YALANLARLA reklam yapmadan başarıyolar. O yüzden bi müzisyenin hayatını okumadan anlamadan, senin de canın yanmadan o kişiyi yargılama derim ben.
-
bak kardeşim sana tek bir lafım var. Avril lavigne veya chester s.ksin seni.Ufaksın tabi daha aklın böyle şeylere ermiyor.Bak abicim.Herkes seninle aynı şeyi dinlicek diye birşey yok zaten olamaz da.Her zaman dediğim gibi ZEVKLER ve RENKLER T-A-R-T-I-Ş-I-L-M-A-Z tamam mı abicim? Şimdi kapa o salak çeneni de otur oraya. Bi daha da salak sulak topicler açma abicim...
-
gerçeginin yanında sanalınında olması gerekirki tabir dogru olsun teorik olarak bu imkansız oldugu için sınıflandırma kaliteli ve kalitesiz müzik olmalı,buda tamamiyle goreceli bi konu ama yuklenmeyin u(fuck)lıga ogrencek hepsini zamanla
-
Ben dinlediğim müziğin herkes tarafından dinlenilmesini istemem.Belki de biraz kıskancım.Millet saçma sapan şeyler dinlerken -ki buna tepki göstermiyorum herkes kafasına göre takılır- kaliteli müzik dinlemek seni mutlu etsin.
-
'leküm diniküm veliyedin'
...senin müziğin sana,benim müziğim bana