-
Sezen aksunun selamı var sizin gibilere...çok gülüyormuş ole dedi.
-
öyle bişey olabilir mi ya pop müzik ne demek siz biliyor msunuz?Popüler olan bişey ne dmek biliyor msunz?Sabahtan akşama kadar ROCK koyarsan rockta bir popüler kültür olur!Başlık şöyle olmalıydı Türkiyeyi kalitesiz pop müzikten nasıl kurtarırız?!!!!
-
kalitesiz müzikten desek
-
aradaki o harfini alırsak kurtulabilir....
-
Ne demek ya pop müzikten kurtarmak. Senin insanın kalitesiz müzik yapıyorsa ve tarzı pop sa popun suçu ne??
-
Birader ülkemizdeki pop müzik yapan sanatçıları görmüyormusun sezen aksu dan başka kim var ya bütün popu yoketcez ya da müziği doğru yapıcaz haksızmıyım???
-
Sezen Aksu
Sertab Erener
Levent Yüksel
Tarkan
var benim ilk anda aklıma gelen. Düşünsem bulurum bir kaç tane daha. Ne yok ediyosun kuzum? Tavuk mu pop, kesecen boğazını... =) Komik olmayın...
Sen kendi müziğini doğru düzgün yap, sonra eğer onlardan daha kaliteli olursa bir yere gelirsin. O zaman a işte kaliteli bir şeyler çıkıyor deriz. Önce kendi işini yap. Sonra da zırvalama, şunu keselim bunu asalım, yok edelim diye...
Onur
Not: Böyle çok eskiden ben orta sondayken Rock Kazanı diye bir dergi vardı. (Yine çıktı sanırım) Orada böyle adamlar dünyada METAL İMPARATORLUĞU kurmaktan bahsediyordu Manowar gazıyla. Çok komikti. Ben de dinlerdim Manowar ama imparatorluk kurmasam da olurdu, oldu da. =)))
-
bence türkiyeyi poptan arıtmamak lazım...o zaman metale musallat olabilirler!ve zati benm insanları dinnedikeri müzükle analiz ederim genelde..evet en iisi bu pop kalsın!
-
Keşke bi manowar imp. kurulsaydı keşke bi rammstain bu dünyanın kralı olsaydıda insanlar biraz mantıklı düşünebilseydi...
Not:Ne demek istediğimi anlamışsındır herhalde...
-
vuhahahahahah!!