Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

türkiye'yi pop müzik illetinden nasıl kurtarabiliriz?

• karete • 29 Mayıs 2005 04:31 • #469182
    pop un popüler müzik le bir alakası yoktur her tarzın kendine göre popüler gerupları sanatçıları vardır pop ve popüleri hep aynı şey sanmanız öyle göstermeniz biraz saçma fatih erkoçta pop müzik yapar ama popüler değildir buda örneğiniz olsun hatta iddia ediyorum müzikal kalitesi bir çok metal rock grubunu beşe katlar
  • NightLord_DM__ • 29 Mayıs 2005 11:19 • #469187
    Nerde pop orda top......
  • souls_for_rent • 29 Mayıs 2005 11:22 • #469188
    bu zihniyetini dehşetengiz bir vaziyette seyrediyorum. ne diyim allah akıl fikir versin...
  • NightLord_DM__ • 29 Mayıs 2005 11:59 • #469195
    amin...
  • ASPRYN • 29 Mayıs 2005 18:53 • #469264
    Evet kurtaralım ki ortalık 3 akoru farklı farklı dizerek 10 tane album yapan super kaliteli rockcılara kalsın
  • gokhanmuh • 30 Mayıs 2005 13:29 • #469399
    Bırakın yaa müzikte tarzları birbirine kapıştırmaya çalışan bu adamlarla muhabbete bile değimez.

Tarz kardeşim tarz!! Müzik müziktir... Kalitelisi vardır iyisi vardır. Bir tarz örneğin Reggae hoşuna gitmiyosa dinlemezsin. Dinlemediğine de b.k atmazsın.

Bir imaj uğruna yapmadığınız kalmadı. Evt yer yüzünden toplayalım tüm tarzları hepsi metal olsu rock olsun... Ne gerek var di mi diğerlerine?? Klasik müzik, opera, pop, Jazz hepsi b.ktan şeyler metal 1 numara!!!

Bunu mu diyelim?? saçma sapan konuşmayın!
  • Al Di Meola • 30 Mayıs 2005 14:24 • #469410
    Çok ilginç ve tuhaf bir tartışma var burada. Pop müzik popüler müzik demektir. Fatih Erkoç müthiş bir cazcıdır,bir ara pop müzik yaptı ve popülerdi.

Burada ahkam kesenler bir taraflarından bilgi sallayan kişiler...

Lütfen bilgiyle konuşalım.

Söylediklerinden hayatında caz dinlememiş gözüken, müzik bilgisi, müzik matematiği zayıf olan kişiler bulundukları ezik durumdan kurtulmak için bu şöyledir bu böyledir gibi saçma açıklamalarda bulunuyorlar, çok tuhaf gerçekten...
  • hemoglobin • 30 Mayıs 2005 14:30 • #469415
    bu topic bana biraz saçma geldi açıkçası. güzel yapıldığı,hakkı verildiği sürece herhangi bir tarzdaki herhangi bir şarkının beğenilip dinlenmesi çok normal. melodiler de diğer herşey gibi belli tarzlara ayrılır,bundan da farklı gruplar/müzisyenler doğar. bunun sebebi dünyada çok çeşit insanın bulunmasıdır ve pop müzik dinleyenleri küçümsemek yanlıştır. dinlemezsin eyvallah,ben de dinlemem hoşlanmam ama dinleyene de saygısızlık etmem. "türkiye'yi pop müzikten nasıl kurtarabiliriz?" yerine "türkiye'deki pop müziği nasıl kalitelileştirebiliriz?" diye sormak daha mantıklı.
  • da hui • 30 Mayıs 2005 16:26 • #469426
    ne yazık ki kurtaramayız...
  • chacha • 30 Mayıs 2005 17:09 • #469433
    tamam işte karşı çıktığım bi müzik tarzı değil ya popçu denince akla gelen insanlar.hiç düşünememiştim böyle anlaşılacağını bazı çok bilmişler direkt satmaya başlayınca sinirlendim ben de.