-
Manowar ve mantık... Hehehe... =)
Şu an Hail and Kill'i dinlemek suretiyle eskiyi yad ediyorum...
Rip their flesh
Burn their hearts
Stab them in the eyes
Rape their women as they cry
Kill their servants
Burn their homes
Till there's no blood left to spill
Hail and Kill
Power and dominion are taken by the will
By divine right hail and kill
Çok severim de Manowar İmparatorluğu kurulsa çok feci olurdu... Alllah korusun.
=)
Onur
-
Çok hoşuna gitti değil mi? Minik şoven...
Onur
-
Minik şoven??
wuahahahahahhaha!!
-
Hahehıhihohöhuhü.
Koşun ahali, bayılıyoruz gülmekten. Bir eğlence, bir eğlence...
Onur
-
:)
boşver abi ya...
-
Çoktan boş verdim zaten bir çok şeyi. ;)
Onur
-
şu ufak veletlerin müzik adına bir boktan anladıkları yok geliyorlar birde abilerine kafa tututyorlar yaaa...
-
"otomatik berbat soru belirleyicisi" geldi hanımm!!!
abi bu nasıl bir sorudur..sevmiyor olabilirsin ama türkiyede bile o kadar çok kaliteli pop müzik yapan insan var ki bunları es geçmen mantıksız olur öyle değil mi? evet olur abi..mesela pentagram... elimden geldiğince çalışıyorum pentagrama b.k atmaya crassa'cım..:)
manowar ve rammstein'ın müziklerine bayılırım ama o mantaliteyi ( bu kelime böyle mi yazılıyodu yahu?) asla desteklemem..destekleyenden de tırsarım açıkcası.:))
-
sadece pop dediğim için mi bunları diyosunuz yani?türkiye'de popüler müzik diyince kimler geliyo aklınıza?serdar ortaç,gülşen,gülben ergen... ben bunlardan bahsediyodum ama yanlış anlaşılmışım ya da yanlış anlatmışım.neyse popu silmeli dediğim buydu ve sezen aksu,levent yüksel...aklıma bile gelmedi bunu söylerken.kusura bakmayın ama siz kim oluyosunuz da dalga geçiyosunuz ki başlıkla falan çok mu şey biliyosunuz müzik hakkında ne yaptınız ya da müzik için de bana b.k atıyosunuz?
-
sadece pop dediğim için mi bunları diyosunuz yani?türkiye'de popüler müzik diyince kimler geliyo aklınıza?serdar ortaç,gülşen,gülben ergen... ben bunlardan bahsediyodum ama yanlış anlaşılmışım ya da yanlış anlatmışım.neyse popu silmeli dediğim buydu ve sezen aksu,levent yüksel...aklıma bile gelmedi bunu söylerken.kusura bakmayın
Şimdi düzelttin...Biraz evel rock ülkesi olsa burası- saçma sözleri olan kafa şişiren müzik olmasaydı-ülkede herkes rock dinleseydi ne güzel olurdu diye bi soru sormuştun.Ben ona cevap vercektim.değiştirdiğin için gerek kalmadı.