-
Neden kurtaralım ki!herkes rock dinlemesin efendim o şeref bize kalsın.pop dinleyenler de olsun ki ayırd edilecek farkımız olsun:)
-
en başta bu insanların kafalarını değiştirmeli yani tüm bilgiler sokulmalı o içiboş beyinlerine
anlamıyorum bunları ya!
-
topici açan arkadaşa gereken cevaplar verilmiş, bu durumda bana susmak düşer..
-
ya herkes istediğini dinler!ne mutlu ki ben bu yola baş koymuşum!herkes elbettle biseylere ilgi duyacak!kaliteli kalitesiz!!!!!!!!!!!
-
bence türkiye yi pop müzik illetinden değil pop müzik adının altına sığınıp arabesk-fantazi yapanlardan nasıl kurtarmal!!!
-
ya anlatamadım hala pop diyerek bahsettiğim bi müzik türü değildi.hatalıyım kabul ediyorum.demek istediğim içinde hiçbir müzik aleti bulunmayan şarkı ve şarkılardı dım tıslar.gereksiz sözler...
-
Valla gelin sallandıralım taksimde bikaç tanesini, bak bi daha b*ktan müzik yapıyorlar mı? :P
-
haklısın her anlam da yorumların hep dikkatimi çekiyo zaten böyle devam edersen sana nokta bile korlar ayrıca ben bu nokta işini hala anlamışta deyilimmm haaa!!!
-
niye ki? manyak mısın sen? popun dinlemediğin sürece sana bi zararı var mı yaa?
ya topic olsun diye topic açıyosunuz be! aman eksik kalmayın sizde bi topic açın hemen!
-
herzaman söylerim,kötü olmasa iyi de anlam kazanmaz,bırakın yok olmasınlar...hem ben kimle dalga geçerim?...