Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kurban kralda mıydı neydi? Yoksa hayal mi gördüm...?

• _Nietzsche_ • 28 Mayıs 2005 22:37 • #469127
    kurban bu durumdan rahatsız olmadıgını ve herkese ulasmayı istediklerini belirtmisti bir roportajında. onlara rahatsızlık vermiyorsa bizi de ilgilendrmez.adamlar millet izlesin diye klip cekiyor.evde canları sıkıldıgında oturup izlemek icin degil!
  • mor_ve _ötesi • 28 Mayıs 2005 22:39 • #469128
    mor ve ötesini hep bu konuda eleştirirlerdi yok rock a pop kültürünü katmış da popüler olmak için kral tv ye çıkmış da bilmem ne ha altında bişeler aradınız ve kurban kurban dediniz görüyoruz işte size cevap!
  • sdqantaris • 28 Mayıs 2005 22:41 • #469130
    Vallahi ben o konuda bir şey dememiştim. Hatta destekler şekilde konuştum ama... Bana mı sözün anlamadım. Bana cevap vermişsin de...

Onur
  • sK8eI2 • 28 Mayıs 2005 22:46 • #469131
    Abi şaka mısın ya ??? Harbi varmı kral tv de?? Ulan o kadar da düşemezler ya. Hayret bişey ha!
  • _Nietzsche_ • 28 Mayıs 2005 22:48 • #469132
    mor_ve_otesi; ortamı germesek...simdi bir de mvo-kurban catısması cıkmasın durduk yere.biraz olgun davranalım ve milleti tahrik etmeyelim luffen.
  • sdqantaris • 28 Mayıs 2005 22:51 • #469136
    Nesnelere ve olaylara anlamları biz yükleriz.

Benim gözümde Kral Tv'de klibi yayınlandı diye değeri düşmez hiçbir şeyin.

Onur
  • _Nietzsche_ • 28 Mayıs 2005 22:52 • #469137
    +sonsuz
  • sK8eI2 • 28 Mayıs 2005 22:53 • #469138
    ben zaten gözümde düştüler demedim. Kendilerini düşürmemeleri lazım.Şimdi düşün pop müzik dinleyen bir vatandaş kral tv yi açınca kurbanı görecek ve onun şarkısını mırıldanmaya başlayacak.Yok böyle bi olay ya. Uyuz olurum ben öyle hem pop hem rock olayına
  • likablegirl • 28 Mayıs 2005 22:56 • #469139
    Ohhh çok iyi oldu umarım artık kurban şöyle yok bu şöyle şu kralda çıkmadı iyi bi grup diyenler ağzının payını almıştır Kral da çıkmak ve ya çıkmamak HİÇ ÖNEMLİ değil görün seneye en iyi gruplar arasında kral tv gecesinde kurban da olacak ve büyük ihtimal alır o zaman mor ve ötesine çamur atanları görücem ben... Anlayın artık ya kral da kliplerin yayınlanması doğal bişi aaaaaaaaaaa
  • sdqantaris • 28 Mayıs 2005 22:57 • #469140
    Yine aynı şeyi söyleyeyim.

Nesnelere ve olaylara anlamları biz yükleriz.

Sevdiğim bir şarkıyı, sevmediğim biri de beğendiğinde yine gözümden düşmez o şarkı.

Neticede onun anladığı ve benim anladığım, algıladığım farklıdır. Zaten popülerlikle ilgiliyse konu, bir hafta sonra o kişi, o şarkıyı bir daha mırıldanmayacaktır.

Boşverin, biraz geniş olun arkadaşlar.

Onur

Not: Kurban üyelerini son model bir jiple Akmerkez'den çıkarken, kucaklarında ciks hatunlarla ve böyle camdan dışarı para saydırırken mi gördünüz? Rahat olun. Sakin olun. Kolay gaza gelmeyin lütfen.