Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kurban kralda mıydı neydi? Yoksa hayal mi gördüm...?

• souls_for_rent • 29 Mayıs 2005 17:08 • #469240
    kurban, bittiğim olay

yine mi mvö... burda da mı mvö?!
    mvö'nüzün a.q.
    bıktım...
  • p_L_a_C_e_B_o • 29 Mayıs 2005 17:34 • #469244
    artık ne diim ben yorumsuz
  • mor_ve _ötesi • 29 Mayıs 2005 17:36 • #469245
    kurban, bittiğim olay

kurban mor ve ötesi tartışması her yerde var vakın mor ve ötesi rock lideriymiş gibilerden bi topic vardı görün diye dedim.burada rekabet ortamı yaratmıyorum ama saygı lazım..bisim sevdiğimis gruba bu şekilde kral tv de rock ı popüler kültüre çevirdiler kurban var hi kendinde ödün vermedi diye savunuyodunuz..şimdi de bizim sizin sevdiğiniz gruba bu lafları söylememizi ve kendimizi savunmamızı kabul etmelisiniz..
  • mor_ve _ötesi • 29 Mayıs 2005 17:59 • #469250
    kurban, bittiğim olay

Bir topicte birkaç mesaj en iyi cevap olucak galiba kaiser.benim sözlerimde böyle düşünenlereydi..bu mesajlar mor ve ötesi'nin kral tv de çıkmasına karşı bi antipati yaşamalarını gösteriyordu ve kurban ın böyle bişey yapmadığını övüp övüp bitiremeyip sonradan mor ve ötesi'ne de afedersiniz b.k atıyolardı..

p_L_a_C_e_B_o

Desinler de saçmalasınlar!!!Rock ın babası Kral tv’de pehh.çok güldüm :@

ASPRYN

Zamanında bizler populer kulture karsıyız diyorlardı ama simdi kral tv de kliplerini yayınlıyorlar.

Tezgah

İlk mesajı:

mor ve ötesi türk rocka kalite getirmedi sadece popülerlik getirdi,artık rock grupları biraz daha revaçta vede mvö nün son albümü dışkıdan başka hiçbirşey değil berbat kötü!!ne kalitesi!! ne kıskançlığı neyini kıskanayım!!

Bir sonraki mesajı:

en güzelini kurban yaptı kendi tırnaklarının hakkıyla nerelere geldiler helal olsun adamlara

etsulu_albino

‘mor ve ötesi türk roc a kalite getirdi bunu inkar etmeyin!!!!!!!!!!’ a cevap:

git kurban dinle derim bu lafa.

(hani mor ve ötesi kral tv de çıktığı için popülerdi?rock ı popülerliğe dönüştürmüştü?git kurban dinle demiştiniz bunlara..)

bunlar gözüme çarpanlar sadece..yani ben de kurban dinlerim..severim de..yalnız fanta festivali dışında kral tvde kliplerinin çıkması mor ve ötesini küçültüp kurbanı yükselten neden oldu sizin için..şimdiyese savunduğunuz şeyin altında kaldınız..ben kurban dinleyicilerine söylemiyorum ösellikle belirtiyim..ben mor ve ötesi ni bundan dolayı yadırgayan kurban dinleyicilerine söylüyorum..aradaki bir kıyaslama değil bu.konuyu mor ve ötesine de çevirmiyorum..ama örnek veriyorum..
  • ASPRYN • 29 Mayıs 2005 19:08 • #469270
    Kurban yıllardır populer?!!

Hatırlayan var mı bilmiyorum ama kurbanın "yalan"klibi kralda sıkca cıkıyordu bir zamanlar.Daha sonra "haberin olmaz" yayınlandı!... ama kurban bildigimiz kurban!..Yeterli olmustur umarım bu cevap:D
    Ayrıca bırakın da yayınlansın adamlar biraz para kazansınlar ya!Adamlar yıllardır dinleyicisi memnun olsun diye para kazanamıyordu
  • pUnKeR • 29 Mayıs 2005 20:37 • #469279
    kurban, bittiğim olay

ya ne olursa olsun sonuçta arada dağlar kadar müzikal kalite farkı var..
  • mor_ve _ötesi • 29 Mayıs 2005 21:33 • #469294
    kurban, bittiğim olay

bunu diyebilirlerdi ama onlar farklı şeyler ima ettiler yazdıklarımdan anlaşıldığı sürece..kral tvde oldukları için düşürdüler hep..kurban ın yolunda ilerlediğini öne sürdüler..git kurban ı dinle dediler..ama o tiksindikleri yoldan kurban da geçiyor..
  • eTSuLu_aLBiNo • 29 Mayıs 2005 21:43 • #469298
    kurban, bittiğim olay

arkadaşım mvö popülerlik için amerika karşıtlığı gibi görüşleri kullandı(dedikleriyle,yaptıkları çelişiyordu o ayrı konu).kurban ise müzik yaparak büyük kitlelere ulaştı.
    punker ında dediği gibi arada dağlar kadar müzikal kalite farkı var.
  • Affedilmeyen • 29 Mayıs 2005 21:45 • #469299
    kurban, bittiğim olay

bi gün çok param olursa
    bol bol amerikan kolası ısmarlıycam herkese
    ne kadar piyasa şarkıcı ve grup varsa sponsorları olacam
    metallica nın yanında ev tutucam
    nirvana nın heykelini diktirecem her boş parka
    kral tv yi satın alacam her gün rock klipler dönderecem sırf piyasa olsun diye
    bekçiyi komser yapıcam
    garajı paralı otopark yapıcam
    mor ve ötesini kültür bakanı yapıcam

sadece size sizin gibi düşünenlere gıcıklık olsun diye
    işte Allah kardeşim işini biliyor çarçur etcem diye vermiyo kurban olduum :)
  • ibanetze • 29 Mayıs 2005 21:46 • #469300
    hımmm demek kral izliyoruz :D

heheh olur bu hayatta,daha neler görecez durun bakalım