-
nasıl biz arabesk,fantazi,pop dinlemeye maruz bırakılıyor ancak popcu olmuyorsak.pop dinleyen biri de 360 derece donmez zaten...adamların derdi muziklerini,duygularını baskalarıyla paylasmak.ne fark eder ha kral ha dream?
-
ya sakin yaa.. bakın size müthiş zevkle gözlemlediğim bi durumu bildiriyim: artık bağıra bağıra cambaz söyleyen tiki güruhlargörmüyorum ben... ya eskişehir onlardan arındı ya da hakkaten yokoldular.. heheheee zaferimizi kutlayalım!!
-
kurban herzaman kurbandır. onlar bu konuyu iplemiyorlardır bile. ayrıca kurbanla morveötesini karşılaştırmak çok saçma..
-
çıkması kötü değil iyidir bence daha ne istiyosunuz işte tv yi açınca izlenilebilir bişeyler görüceksiniz
-
valla onu bilmiyorumda 4 gün önce annemin çalıştığı okulda konserdelerdi. hepsiyle tanıştım. uzun uzun sohbet ettik falan falan... :)
Hepsinin sizlere selamı var :)
-
eğer popüler kültür progresif rock olduysa kurban popüler kültürün parçası ne deyim.
Not:Mor ve ötesi hayranları da ezik kalmışlar ki böyle birşey olunca hemen dalıyorlar.Allah yardımcıları olsun.
-
MVÖ kardeşim
MVÖnün kızldığı nokta KRALA çıkması değil
Anti amerikanizmi kullanıp FANTA festivaline çıkmasıdır.
Düşündüğüyle yaptığını bir tutmamasıdır.
Yoksa Krala çıkmış ona çıkmış bize ne
ben DREAM TV izliyorum iki grupta orada var
Neyse
yani ortamıda germenin manası yok sanki bu iki grubu sevenler birbirine düşmüş gibi bir havada yaratılmasın lüt-fen
ama söylediğin bir yer doğru ben KURBANA toz kondurmam evet
Çünkü hala mail atar görüşür sade bir rock dinleyicisi gibiler..
-
kurban, bittiğim olay
kral tw bi aralar eski şarkıları veriyodu!! Bence ne vereceğini şarşırdı. Yeni şeyler arıyo!!
Ama kurbanı yayınlaması mükemmel olmuş..
Kurban-Yine SÜPEEERRR!!
-
evet.
-
kurban, bittiğim olay
Kaiser arkadaşım, MvÖ Fanta festivaline çıkıp AntiAmerikanizmi desteklememiş mi oluyo ???? Fanta hangi kuruluşun? Coca-Cola'nın değilmi?? Bu arada MvÖ'yü desteklemiyorum pek sevmem kendilerini, dün konserleri vardı sırf kız arkadaşımın gönlü olsun diye kusa kusa gitmek zorunda kaldım...