Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

AVEA Geyiği - Tarkan VS Nalan :)))

• gokhanmuh • 1 Haziran 2005 19:33 • #469895
    Neyi soruosun ? Şarkıyı neden değiştirdiğimi mi? Ya da neden orjinal tonu olmadığını mı?
  • sdqantaris • 1 Haziran 2005 19:39 • #469897
    Hayır orijinal tonundan bahsetmiyorum. Söyleme tarzın da değil.

Şarkının 34. saniyesinde kaymış şarkı. Onu soruyorum.
  • gokhanmuh • 1 Haziran 2005 19:48 • #469901
    Yok abi kayma. ... Zaten alt yapıyı duymadan anlaşılmaz. Öyle ben bariz bir kayma duyamadım. Ama ritm falan tutmaz tabii, sonuçta acapella olduğu için normal olması gereken şeyler var ...

Herhalde bir acapellayı alt yapı üstüne mixlediğinde milisecond'una kadar ve diyezlerine kadar kusursuz olacağını beklemiyosun di mi :D
  • sdqantaris • 1 Haziran 2005 19:57 • #469902
    Acapella olması müziği kafanda duymana engel mi oluyor? Kusursuz olacağını beklemiyorum hiçbir zaman hiçbir şeyin ama ton kaymış şarkıda. Ufak bir şey değil. Bunu farkediyor olmalısın...

Aynısını ben de kaydedicem müziksiz yollıycam sana birazdan... 3lü ve 5li tınlatarak üç kanal hem de.
  • gokhanmuh • 1 Haziran 2005 20:01 • #469904
    Valla 3lü 5li tınlatıp kasmadım abi :) Yolla bakalım...

Bildiğin, prova ettiğin bir şarkıyı elbette kafanda duyarak okursun ama acapella sonuçta. Ben sana Michael Jackson'ın falan acapellalarını yolliim bak bakalım adam kaydırmış mı yoksa kaçırmış mı :D

Üstelik bin defa söylediği kendi şarkısı. Normal şeyler bunlar ... Ki ben hala abartı bir kayma duymuyorum. Dinleyelim bakalım :)
  • gokhanmuh • 1 Haziran 2005 20:05 • #469906
    Ben seninleeEEee, bir ses buldum isminde...

Kısmını demiyon mu sen?
  • sdqantaris • 1 Haziran 2005 20:08 • #469907
    Evet. Bir kaç yerde daha gamın dışında notalara düşmüşsün hece sonlarında. Ama ses rengin gerçekten çok güzel... Entonasyona da dikkat.
  • gokhanmuh • 1 Haziran 2005 20:14 • #469910
    Şarkının orjinalini buldum, dinliyorum.

...

Dinledim abi. Yapma gözünü seviyim, Orjinaliyle farklı sadece ton falan kaymamış. Name tarzında notayı uzatıp indirip çıkarmış bende farklı şekilde yapmışım. Yani ton falan kaymamış ... :) Ya ton kaysa zaten bariz detone durur, sizler alışmışsınız sanırım direkt hayranı olduğunuz şarkıcılar gibi yorumlamaya. Birazcık kafanızda duyduğunuz gibi okuyun.

Mesela burda hata olarak bulabileceğin (ki arıyorsun baya belli) "Perdeyi Kapatsamda" kısmında, DA derken Onu uzatıp Bemol'üne inmişim. Orjinalinde bu yok. Onu hata sayarsan buda hatadır. Ama gam dışına çıkabilir bu. Şarkının aldığım tonuna göre deişir elbet. Dedim ya alt yapı olmadan konuşması zor. Bunda ne ritmi tutturursun nede tonu.
  • karete • 1 Haziran 2005 20:15 • #469911
    anlamadın galiba Onur
  • gokhanmuh • 1 Haziran 2005 20:22 • #469915
    Ama var ya ayıp ediosunuz... Burda ne güzel geyik yapıyorduk, işi müzik muhabbetine çevirdiniz!! Hiç Garaj'a yakışmayan şeyler bunlar!! Olmuyoooo !!!!

:)))))))))))

Ne güzel popçuları yer yüzünden silmeyi, Metallica'nın ne kadar yüce kişiler topluluğu olduğunu falan konuşmamız gerekir. Ya da Metal dinlemeye Metallica ile başlamış veletlerin, her tarz müziğe saldırışını izlememiz falan gerekir...

Arkadaşlar, düzeyli ve Tarzla değil, müzikle alakalı seviyeli muhabbetler bize yakışmıyor!!!

Ayrıca bura müzik birimi değil, metal birimi yanlış yazılmış...

:))))))) :D

(lafımıda sokarım :P )

Bu arada sağol onur. Bekliyorum kaydını.