Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

AVEA Geyiği - Tarkan VS Nalan :)))

• gokhanmuh • 1 Haziran 2005 21:20 • #469938
    Acapella - Perdeyi Kapa Lan?

:))

Hocam hatalar konusunda sanırım demek istediğimi şimdi daha iyi anlamışsındır/anlatmışımdır...

Bu arada nerelisin? Farklı bir ağız duyuyorum Türkçe'nde.

Bu arada söylüyor musun, tarzın nedir? Yoksa sende benim gibi müzikte tarz kavgasına girmeyen, güzel, kaliteli kulağa hoş gelen her tür yapıtı dinleyip, yorumlayabildiklerini yorumlayanlardan mısın?

Bu arada sözler ilk kelimeden itibaren baya hatalı. Zaten önemli olan böyle detaylar değil. Sözleride öğrenirsin, ritmide duyarsın, tonuda duyarsın. Önemli olan yorumlamaktır. Önemli değil gerisi ... Halledilir şeyler...
  • sdqantaris • 1 Haziran 2005 21:23 • #469939

Ankara'dayım. Müzikle ilgili www.kirkoda.com'a bakabilirsin.

Tarz kaygım yoktur. Sinir olurum tarz tartışmalarına. İyi müzik dinlerim. Tarz ayırmam.

Not: Sondaki geyikteki gibi konuşmuyorum tabii ki bu arada. =)

Not: Hatalarla ilgili anlıyorum. Kabul etmek lazım diyorum. =)
  • gokhanmuh • 1 Haziran 2005 21:29 • #469941

Yani doğma büyüme Ankaralısın?

Bence öyle değil. Ya da öyle, ama farklı bir tarzla haşır neşirsin, çünkü ağız farklı.

Neyse, önemli değil. Üretiniz, paylaşınız.

Böyle ortalığı HipHopçu avına ya da Metallice - Kurban muhabbetlerine kaptırmayın.

Site içerik olarak olması gerektiği gibi ancak, üyeler, bir çok vasfı taşımıyorlar. Ne yazık ki.

Dünyayı Popçulardan kurtarmak isteyen kahraman Metalciler var nede olsa :))

Birde en alakasız şekilde ikide bir dejenere Türkçe diye yırtınan bir forumu var beni deli ediyo! Türkçeye bakana kadar, garaj bekçisi içerik bekçiliği yaparsa, Müzik birimi olmaya başlar burası.
  • sdqantaris • 1 Haziran 2005 21:46 • #469944

Yani doğma büyüme Ankaralısın?

Bence öyle değil. Ya da öyle, ama farklı bir tarzla haşır neşirsin, çünkü ağız farklı.

Doğma büyüme Ankaralı'yım. =) Ne kastettiğini de çok anlamadım. Ama çok bariz artikülasyon hatalarım var. Farkındayım örneğin.

Tarz valla fark etmez bana. Blues da dinlerim, Halk Müziği de. Ve bir sürü şey. Ne iyiyse o... Tarz olarak bilemiyorum işte bir şey diyemiyorum ama kendime yakın hissediyorum kendimi. =)
  • gokhanmuh • 1 Haziran 2005 21:49 • #469945

Evet bahsettiğim biraz artikülasyon olayı. Bu yüzden bunu bir ağız gibi duydum ama zaten varsa böyle birşey o zaman sorun yok ;)

İlgilendiğin için sağol. Görüşürüz hocam ...
  • sdqantaris • 1 Haziran 2005 21:50 • #469946

Görüşürüz. Sen de sağol.
  • sdqantaris • 1 Haziran 2005 22:33 • #469947

Bu arada sözler ilk kelimeden itibaren baya hatalı.

Ulen dinledim iki kelime hatalıymış. Bir alacak yerine kalacak demişim. Bir de pencerede yerine pencerene demişim. Abartmamalı.
  • klavyeci • 1 Haziran 2005 23:27 • #469956

Ne güzel yaa...Müziği bilen insanları görmek çok güzel garajda..
    Onur sakarya da çalıştın mı veya çalışıyo musun?
  • sdqantaris • 1 Haziran 2005 23:30 • #469957

1999 - 2000 arası Kavel'de Fikrim'de çalıyorduk. Şimdi cover grubum yok abi. N'oldu?
  • klavyeci • 1 Haziran 2005 23:38 • #469963

RÜZGAR'ın altına yaylı döşenize abi..Davulları da düzeltmemişiniz hala..Saundunuz KARGO'yu andırıyo aman dikkat:))