Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

AVEA Geyiği - Tarkan VS Nalan :)))

• sdqantaris • 1 Haziran 2005 23:43 • #469969
    Acapella - Perdeyi Kapa Lan?

Düzelticez demedik ki abi, düzeltin dedi bir kaç kişi...

Sen nerden biliyorsun ya bu arada bir saniye...
  • klavyeci • 1 Haziran 2005 23:46 • #469973

Neyi;))
  • sdqantaris • 1 Haziran 2005 23:48 • #469976

Davulları da düzeltmemişiniz hala..
    dedin ya... Sanki yeniden karşına çıkmış da düzeltilmediğinin görmüşsün gibi geldi. Ya da ne bileyim, bazı yerlerde insanlar düzeltin bunu dedi de yani sanki acaba biri sen misin de bilmiyorum gibi bir şey düşündüm. Öyle işte. Böyle bir paranoya oluştu birden...
  • klavyeci • 2 Haziran 2005 00:05 • #469983

Yok daha önce de söyleyenlerdeniz:))
    Çok güzel besteler.Ama daha farklı bir aranje olsa daha iyi olurdu diye düşündüm.Haddime değil kusura bakma..Çünkü düzenleme çok klasik olmuş, o kadar çok eser var ki bu aranjeye yakın piyasada.Besteler ve senin yorumun çok hoş.Ama aranjeyi yeniden düşünün bence.
  • sdqantaris • 2 Haziran 2005 00:10 • #469985

Anladım. Bakıyoruz düzenlemelere yeniden, ama grubun hali hal değil şu anda. Nerede söylemiştin peki?

Herkesin haddine bence eleştiri yapmak hem abi. Ben herkesten eleştiri bekliyorum. Sevmediğim eleştiriler uslubu düzgün olmayanlar sadece, "bu ne be iğrenç, o ne la salaksınız" gibi... O da pek başıma gelmedi iyi ki. Biraz da benim insanlara karşı tutumumdan belki de.
  • klavyeci • 2 Haziran 2005 00:18 • #469992

Söyledim bi yerde:))Ama vallahi tanışmıyoruz senle,yapma paranoya:)
    Davulları illa canlı çalalım diye bir saplantı içine girmeyin abi..Rahat rahat yazın sequencer da.Kasmayın boşuna...Zaten konserde canlı çalarsınız...Kusura bakma abi,ama davulcu arkadaşın tuşeleri pek sağlıklı değil.Kızmasın bana lütfen..
  • sdqantaris • 2 Haziran 2005 00:29 • #469999

Yok o da farkında. Aslında çok iyi davulcu ama bazı sebeplerden çalışamıyor, çalışacak yeri ve zamanı yok. Performans olmayınca da böyle işte. Neyse.

Çok çalışmak lazım.
  • klavyeci • 2 Haziran 2005 00:47 • #470012

Övünmek ve güvenmek:))
  • sdqantaris • 2 Haziran 2005 01:02 • #470019

Nasıl yani? Anlamadım...
  • p_L_a_C_e_B_o • 2 Haziran 2005 11:57 • #470064
    işte tüm mesele bu ben geçmek şıkkından yanayım