-
Sevgili Gökhan;
Eğer ses rengini çok beğenmemiş olsaydım seninle bu konuyu açmazdım bu birincisi.
İkincisi ben Tarkan hayranı falan değilim. Düştüğün bemoller gamdan çıkıyor. Farkındaysan yok diye diretmemelisin.
Üçüncüsü hata falan aradığım yok. Aksine bin kere belirttim sesinin çok güzel olduğunu, şuna da dikkat etmen gerek diye belirtmek istedim. Bence buradaki asıl konu senin en ufak görüşü, eleştiriyi kabul etmemen. Ve ben inatlaşan insanları hiç sevmem, "ben yaptım oldu" zihniyetini ve gereksiz tersleme ve inatlaşıp olayı polemik boyutuna taşıma olayına ayrıca uyuz olurum. Laf takılmasını hiç sevmem. Hata var Gökhan, yok demen bir şey değiştirmiyor ne kadar inkar edersen et. Neyse töleranssız insanlardan hoşlanmam. Konuyu da burada kapatırım.
Benden de bir daha iyi kötü fikir alamazsın, ama zaten umrunda da değil. Benlik büyük olunca, başkalrının söyledikleri değerini yitirir.
Gökhan harikasın, hiç bozmadan devam et, senden kral vokalist yok.
Söylediğim şeyi de kaydettim. Fakat herhangi bir şey paylaşma hevesim kaçtı açıkçası.
-
bişeyciler duymasın sinir oluyolar :D
-
Bak bakalım ne demişim :)
Onu hata sayarsan buda hatadır. Ama gam dışına çıkabilir bu. Şarkının aldığım tonuna göre deişir elbet. Dedim ya alt yapı olmadan konuşması zor. Bunda ne ritmi tutturursun nede tonu.
Gördüğün gibi aynı şeyler demişiz ... Yani kabullenmeme gibi bir durum yok. Acapella bu normal bunlar diye yukarda da yazdım :))
Sanırım burda kavga edilmeye çok alışılmış, normal muhabbet ederken bile alınganlık olabiliyo ;)
-
Yok askine kavga etmeyi hiç sevmem. Ama bana Tarkan hayranısın, ayrıca hata arıyorsun sen çok belli dersen de lafımı esirgemem. Neyse benim kafamda kapandı konu. Kaydettiğim şey de öyle s.k gibi kaldı.
-
Onur hocam hala kaydını duymak istiyorum. Yanlış anlaşılmayı düzelttiysek elbet. Kırk yılda bir burda müzikle ilgili bir muhabbet açılmışken bunu berbat etmeyelim, tarihe geçiyoruz sonuçta :P
-
İyi eyvallah. Miksleyip koyuyorum az sonra.
-
Abi yapma Tarkan hayranısın falan demedim :) Yani o dediğim hani kim şarkıyı orjinalinde nasıl söylüyorsa, müzisyenlerde genelde aynı şekilde söylemeye çalışır ondan bahsettim.
-
Tamam bekliyorum Acapella'nı ....
-
Acapella - Perdeyi Kapa Lan?
Buyrun:
Acapella perdeli merdeli:
www.harsena.com/kirkoda/mp3/perdeyikapalan.mp3
Pop filtrem olmadığı için "p"ler biraz patlıyor. Onları egale etmek ve biraz da canlı durması için biraz reverb kullandım. Reverbsüz de koyarım isterseniz.
Sonuna da ufak bir geyik koydum. Güzel şarkı ya aslen.
Hatalar var. İnkar etmemek lazım tabii olduğunu. ;)
-
Acapella - Perdeyi Kapa Lan?
Bu arada şarkının sözleri yanlış da olabilir. Uzun zamandır dinlemedim.