Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

harun tekin in aktüel dergisindeki son yazısı hakkında!!!!

• NefesAL • 2 Haziran 2005 14:37 • #470088
    Harun Tekin in aktüel dergisinde ekşi sözlük yazarları ile ilgili yazısı hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum!!!
    http://www.yeniaktuel.com.tr/tekin.html
    http://sozluk.sourtimes.org/
  • sdqantaris • 2 Haziran 2005 14:41 • #470089
    Ekşi Sözlük, birkaç sene içinde genişçe bir chat odasına dönüşebilir ve eğer sözlüğün idari yapısı kendisini sadece grameri kontrol etmekle görevli görürse, korkarım yakın gelecekte ortaya çıkacak rezillikleri düzeltmeye çok sevgili moderatörlerin de, yine çok sevgili ssg'nin de gücü yetmeyecektir.

Bu Garaj için de fazlasıyla geçerli olmaya başladı...
  • eTSuLu_aLBiNo • 2 Haziran 2005 18:21 • #470111
    acaba tekrar irc olsa iyi mi olur kötü mü olur?
  • DaViD BeCkHaM • 2 Haziran 2005 18:23 • #470112
    bence iyi olur
  • mor_ve _ötesi • 2 Haziran 2005 19:33 • #470130
    irc mi?
  • souls_for_rent • 2 Haziran 2005 19:35 • #470133
    evet, irc.

• mor_ve _ötesi • 2 Haziran 2005 19:41 • #470139
    çok zeki bu çocuk ya!dün burda konserleri vardı süperdi!harunla konuştum telde size merhaba dicem demişti geldi ve konuştu sarılmış foto çektik,konserde taklidimi yaptı,kerem özyeğen ayrı alme hep poz werdi..süperdi ya olağanüstü ve performansa herkes b.k atıp duruyo ama cidden performans manyaktı ya!kesinlikle tebriği haketcek şekildeydi..konser ortamında çadlıklarında daha bi manyak oluyo.(konuyu bozmiim bu arada böyle heyecanlı heyecanlı anlatım hevesim kırılmasın idare edin ha? ;) )
  • bigbooots • 2 Haziran 2005 19:56 • #470152
    düşün bi bakalım neden demiş?benzediği için demiş..

espiri de yaparmış hıyar!!
  • NefesAL • 2 Haziran 2005 20:50 • #470185
    ya offf !!!!!

ya noluyo ya ben size ne sordum siz neden bahsediyosunuz aranızda harun un yazsını okuyanınız var mı???
  • souls_for_rent • 2 Haziran 2005 20:55 • #470186
    ya offf !!!!!

konunun don lastiği kıvamına gelmesi ve bunda benim de parmağım olmasından dolayı özür dilerim garaj ahalisi...
    NefesAL
    harun tekinin ilk yazısını okumadım... bu yüzden ekşi sözlük yazarlarının tepkilerini değerlendiremem...
    ama resmen adamla alay edenler var ekşi sözlükte. linkini verdiğin ikinci yazısındaysa tamamen haklı adam.