-
-
Ekşi Sözlük, birkaç sene içinde genişçe bir chat odasına dönüşebilir ve eğer sözlüğün idari yapısı kendisini sadece grameri kontrol etmekle görevli görürse, korkarım yakın gelecekte ortaya çıkacak rezillikleri düzeltmeye çok sevgili moderatörlerin de, yine çok sevgili ssg'nin de gücü yetmeyecektir.
Bu Garaj için de fazlasıyla geçerli olmaya başladı...
-
acaba tekrar irc olsa iyi mi olur kötü mü olur?
-
bence iyi olur
-
irc mi?
-
evet, irc.
çok zeki bu çocuk ya!dün burda konserleri vardı süperdi!harunla konuştum telde size merhaba dicem demişti geldi ve konuştu sarılmış foto çektik,konserde taklidimi yaptı,kerem özyeğen ayrı alme hep poz werdi..süperdi ya olağanüstü ve performansa herkes b.k atıp duruyo ama cidden performans manyaktı ya!kesinlikle tebriği haketcek şekildeydi..konser ortamında çadlıklarında daha bi manyak oluyo.(konuyu bozmiim bu arada böyle heyecanlı heyecanlı anlatım hevesim kırılmasın idare edin ha? ;) )
-
düşün bi bakalım neden demiş?benzediği için demiş..
espiri de yaparmış hıyar!!
-
ya offf !!!!!
ya noluyo ya ben size ne sordum siz neden bahsediyosunuz aranızda harun un yazsını okuyanınız var mı???
-
ya offf !!!!!
konunun don lastiği kıvamına gelmesi ve bunda benim de parmağım olmasından dolayı özür dilerim garaj ahalisi...
NefesAL
harun tekinin ilk yazısını okumadım... bu yüzden ekşi sözlük yazarlarının tepkilerini değerlendiremem...
ama resmen adamla alay edenler var ekşi sözlükte. linkini verdiğin ikinci yazısındaysa tamamen haklı adam.