-
harun tekin in ilk yazısı...
Harun kankan oluyo herhalde.
Söyle efendi olsun borcunu ödesin, yol param yok lan.
-
evet kankam oluyo bişey mi var :) haraca da karşıymış harun :D
-
mor_ve_ötesi sana katılıyorum ama ne çare şimdi de bir başka yazarın diline düştü ve çok ağır eleştiriyor ve bu benim acayip canımı sıkıyor... Ne istiyorlar bu gruptan özellikle Harun Tekin'den emeğe, başarıya biraz saygı sevmeyen sevmesin ama , aşağılamasın asılsız şeyler savurup o grubu seven insanları ne de onları üzmesin... Ama nerdee... İlla böyle ağır ithamlar kullanılacak yoksa o eleştiri olmaz o (!) Biraz yıkıcı değil yapıcı eleştiriler görmeyi çok isterim bu forumlarda ama zor... Çok zor...
-
Harun borcunu ödesin önce.
Vereceği üç kuruş para lak lak ediyo hergele.
-
ben de sana katılıyorum işte ne kadar kinci ve hırslı olduklarını ırkçılık yaptıklarını saklasalar da gözler önüne seriyorlar..ister istemez davranışlarıyla,Harun un haklı olduğunu gösteriyorlar..(bahsetiiğin yazarın nicki ne bu arada?)
-
mesaj attım garmese ok :)
-
sağolasın..sinir oldum ya manyak herif b.k atıp durmuş harun a sen onun tırnağı bile olamazsın be 5 paralık abaza herif..karı kız peşinde olduğunu nasıl belli etmiş..
-
Evet :)) kesinlikle öyle saçmalamış durmuş. Birileri buna haddini bildirmeli...
-
Harun tekin'in bugünkü AKTÜEL yazısı çok güzeldi..Ama herkesin Harun kadar zekası olamadığı için insanlar onu anlayamıyor..Bu gün çıkan yazısında Harun çok güzel şekilde dalga geçmiş EKŞİ SÖZLÜK yazarlarıyla..Konser günü Kıvılcım a bahsettiği kadar komik bir cevap olmuş..
mesela şöyle demiş:
Hayatın geri kalanıyla Ekşi Sözlük arasında kurulacak bağların kapsamını belirlemek, sadece Ekşi Sözlük yazarlarının inisiyatifinde olması gereken bir karar mıdır? (Bkz. Hâlâ sözlüğe dil uzatan densiz karakter) Aklında bir kişi ile ilgili bir eleştiri bulunan bir sözlük yazarı, bu eleştiriyi sözlüğe girmek için, neden eleştiri nesnesi olan şahsın sözlükle ilgili yazı yazmasını bekler? (Bkz. Gocunan ve çaresizlikten kıvranışını soru formunda dile getiren aptal Harun)
Sözlüğün ve internetin doğası dinamik bir yapıya mı daha yakındır, yoksa statik bir yapıya mı? Her entry, her başlık ve dışarıdan gelen her yorum sözlüğün ne olduğuna dair yeni birer öneri değil midir? (Bkz. Racon keserken komik duruma düşen çapsız solist bozuntusu)
yani kendisine EKŞİ SÖZLÜK yazarları tarafından edilen bkz. ile başlayan hakaretleri söylediklerine uydurarak onlarla dalga geçmiştir..Ama bizim saf insanlarımız,ekşi sözlük yazarlarımızdan bazıları yani, bunu, aslan kedi oldu şimdi, geri döndü laflarından.tükürdüğünü yaladı gibi gibi düşünüyorlar..Yani Harun'un kendine aptal Harun'u ciddi olarak söylediğini sanıyorlar..