-
nedir amaçları bir yargılayalım onları...
-
bu memleketin her kahvehanesinde en az 5 başbakan bulabilirsin
her birahanede en az 15 tane teknik direktör
her evde 4 tane ev reisi
her sokakta 40 tane belediye başkanı
yani ülkemiz maaşallah bolluklar ülkesi. ve bu ülkede de bir müzik sitesinde metallica dan 40 kere daha iyi müzik yapan insanlar olmasıda doğaldır.
bir şeye ne kadar karşı çıkarsan ne kadar sivri olursan o kadar çok dikkat çekersin.
-
ne alakası var ki???illa insanlar aynı görüşte olmak zorunda olmamalı değiller de zaten..insanlar farklı görüşleri savununca ortaya senin tabirinle "sataşma" ortaya çıkıyo..bence bu çok doğal..
konunu çok saçma buldum..
-
Görüş farklılığı sataşma mı doğuruyor yani? Yani ben şimdi çıkıp "Linkin Park b*k gibi. Dinleyenlerin de hepsi g*t herifler" desem, bu gayet doğal öyle mi? Konu saçma, verdiğin cevap sapasaçma. Affedilmeyene de sonsuz katılıyorum. Gayet sade ve öz biçimde açıklamış durumu.
-
güzelim sadece lpyi beğenmediğini belirtirsen bu senin görüşündür..ve de bu gayet doğaldır.bak bu da benim görüşüm :)
-
[16 kez okundu]Affedilmeyen
5 Haziran 2005 Pazar / 21:47
bu memleketin her kahvehanesinde en az 5 başbakan bulabilirsin
her birahanede en az 15 tane teknik direktör
her evde 4 tane ev reisi
her sokakta 40 tane belediye başkanı
yani ülkemiz maaşallah bolluklar ülkesi. ve bu ülkede de bir müzik sitesinde metallica dan 40 kere daha iyi müzik yapan insanlar olmasıda doğaldır.
bir şeye ne kadar karşı çıkarsan ne kadar sivri olursan o kadar çok dikkat çekersin.
Tanrım!! ne kadar doğru cümleler..helal olsun Affedilmeyen
-
Görüş farklılığı sataşma mı doğuruyor yani? Yani ben şimdi çıkıp "Linkin Park b*k gibi. Dinleyenlerin de hepsi g*t herifler" desem, bu gayet doğal öyle mi?
tabi ki de hayır. sen sadece Linkin Park b.k gibi deme hakkına sahipsin. ama kesinlikle dinlemeyenlerin de hepsi g.t herifler diye bir tabir kullanmaya hakkın yoktur. o, onların zevkidir. kimse karışamaz. bu arada:
konu saçma verdiğin cevap sapasaçma
??? saçmasapan demek istedin heralde.
-
bence bir şeyi sevmediysen onu eleştirmeye hakkın vardır.bir görüşün varsa söylemelisin.ama mantıklı sebepler de ortaya koymalısın ki adam yerine konasın.di mi?
-
bkz popçular Ya ancak sevieysi düşük başak bi insanı çekemeyen ya da tek olmayı isteyenler yapar sonuçta albüm satışlartını en yüksekte tutmak ya da yükseltmek bunu da magazine çıkarak çok iyi yapıyolar
p_L_a_C_e_B_o
-
bence eleştiri ve sataşma çok çok farklı şeyler hatta birbirinden tamamen alakasız şeyler... ve bu iki kavramı birbirinize karıştırdığınızı düşünüyorum!