Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzik için destek olmak yerine sataşmayı seçenler

• craSSa • 6 Haziran 2005 18:40 • #471003
    Betrola birincisi öyle güzelim müzelim kıllandırma beni. Ne yalan söyliyim şu zenci muhabbetinden sonra zaten sana karşı bir antipatim oluştu. (Türkçesi: Uyuzum sana)

İkincisi:
    insanlar farklı görüşleri savununca ortaya senin tabirinle "sataşma" ortaya çıkıyo..bence bu çok doğal..

demişsin. Madem doğal, ben de diyorum ki "Linkin park b*k gibi, dinleyenlerin de hepsi g*t herifler." Hoş olmuyor değil mi? Bu sataşmadır işte. Yazdığın iki şey birbirini tutmuyor dikkat edersen.

Bir de üçüncüsü var ki bu direk seninle alakalı. Bu konuda tartışacağım son kişisin bu forumda. Sebebini de biliyorsun.
  • craSSa • 6 Haziran 2005 18:52 • #471005
    Ya sabır...
    Siz nesiniz böyle ha? Bir ırkçı çıkmış bana bu konuda akıl veriyor. Sonra AntiMetallica isimli koloni açan, profiline de "Kahrolsun metallica. O kadar" yazan bir herif bana zevklerle, haklarla ilgili nutuk çekiyor. Buna ancak ironi denebilir. Önce kendinizi yargılayın, öz eleştri yapın, sonra bana bulaşın siz ve sizin gibiler. Vakit kaybısınız sadece.
  • karete • 6 Haziran 2005 19:48 • #471015
    kendi yaptıkları dinledikleri şeyler güzel olmayınca ,güzel bişey yapamayınca ya da hiçbişey yapamayınca genelde sataşma olabiliyo
  • betrola • 6 Haziran 2005 20:19 • #471021
    birincisi uyuzsan uyuzsun bu senin,benim hakkındaki görüşündür hiç umrumda olmaz zaten de bunu niye diğer konulara taşıyorsun ki..

insanlar farklı görüşleri savununca ortaya senin tabirinle "sataşma" çıkıyo..bence bu çok doğal..ben bu görüşümü sonuna kadar savunuyorum burda seninle çocuk gibi kavga edemem konuyu kapat.

üçüncüsü şu en sona yazdığın saçmalıklar hakaret niteliğindedir eğer böyle bişeyi birine söyleyebiliyorsan bu ancak senin kaliteni gösterir...

betül_tugba
  • dexter_holland • 6 Haziran 2005 21:52 • #471038
    burada da kavga var ya... sataşmaya gelince adam gibi müzikleri olsa da popülarite uğruna sataşıyorlar müzisyenler. yok kastın dinleyicilerdense onlar genelde sert müzik dinlediklerini belli etmek için yapıyorlar, ya da herkesin sevdiği bir grubu sevmemek onlara havalı geliyor onlara laf atıyorlar.
  • UglyKidJoe • 7 Haziran 2005 00:38 • #471064
    evet muhalefette geç kalmadın betrola tebrik ediyorum!
  • UglyKidJoe • 7 Haziran 2005 00:39 • #471065
    her mahalledeki sayısız mahalle muhtarlarını unuttun!
    :D
  • UglyKidJoe • 7 Haziran 2005 00:46 • #471066
    ya placebo ben senin zihniyetini hala çözemedim. insanlarla uğraşmaktan bıkmadın değil mi? senin için popçular arabeskçiler anadolu rock çılar düşman değil mi?
    bi şeyi beğenmiyosan takip etmezsin olur biter.

senin o dinlediğin placebo çok bi halt sanki.
    ben şimdi placebo nun vokalistinin cinsel tercihlerini eleştiriyomuyum? banane ne b*k yerse yesin.

ben sana yine aynı cümleyi kullanıcam kusura bakma : en iyisi sen git kumda top oyna ok?

Ugly Kid Joe
  • easily • 7 Haziran 2005 10:39 • #471093
    sevdiğin müzik grubuna aidiyetin yüzünden oluyor bunların hepsi... biri gelip rhcp'ye laf atsa yok vokalleri pez..enk dese gidip dalası geliyo insanın..sanki daha güzel söylicen sen ondan. sorsan evet söylerim der bi de bunlar. yazık...
  • betrola • 7 Haziran 2005 18:13 • #471246
    inan beni çok mutlu etti!!