Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzik için destek olmak yerine sataşmayı seçenler

• UglyKidJoe • 7 Haziran 2005 18:19 • #471248
    tahmin edebiliyorum. muhalefet senin işin. koycaksın seni AKP nin karşısına 1 haftada hükümeti devirirsin sen be!
  • betrola • 7 Haziran 2005 18:21 • #471250
    evet hatta ben garajdaki bazı elemanlara göre erkeklere karşı konuşmaktan büyük zevk alan bi sapığım..ne muhteşem ya..:P
  • UglyKidJoe • 7 Haziran 2005 18:25 • #471252
    onlar bilmiyolar yaw seni gözlerinde büyütüyorlar.
    sen salıncakta sallanıcak durumdayken seninle polemiğe giriyolar. haksız mıyım
    :)
  • betrola • 7 Haziran 2005 18:42 • #471259
    ne diyosun sen ya??

yaşla ne alakası var bunun..bazı değerlerin yaşla alakası yoktur.daha bunu ayırt edemiyorsun..

ben anlamıyorum bi insanı nasıl sadece yaşına bakarak yargılarsın??bu ne biçim bi çarpık zihniyettir..midem bulandı ya..

betül_tuğba
  • UglyKidJoe • 7 Haziran 2005 18:48 • #471260
    bayılıyorum lapin lapin ciddi cevaplara.
    sana bi taktik her şeyi ciddiye alma ok?
  • craSSa • 7 Haziran 2005 18:58 • #471261
    birincisi uyuzsan uyuzsun bu senin,benim hakkındaki görüşündür hiç umrumda olmaz

Umrunda olmamasına şaşırmamalı. Çünkü kendi kumaşını sen de biliyorsun ve sana uyuz olunmasını gayet doğal buluyorsun.

üçüncüsü şu en sona yazdığın saçmalıklar hakaret niteliğindedir eğer böyle bişeyi birine söyleyebiliyorsan bu ancak senin kaliteni gösterir...

En sona yazdığım saçmalıklar aslında benim değil, senin saçmalıklarındır. Çünkü senin şu saçmalıkların sonucu ortaya çıktı:
    insanlar farklı görüşleri savununca ortaya senin tabirinle "sataşma" çıkıyo..bence bu çok doğal..

böyle bişeyi birine söyleyebiliyorsan bu ancak senin kaliteni gösterir...

Birçok şeyde olduğu gibi kalite ölçütleri hakkında konuşacak son kişi yine sensin. Nedenini de yine kendine sor.

Sonuş olarak vakit kaybından öteye gidemiyorsun ne yazıkki.
  • mor_ve _ötesi • 7 Haziran 2005 19:24 • #471265
    easily..kesinlikle KATILIYORUM!helal olsun..zaten bu yüzden hep polemik oluyo sonra anlat anlatabilirsen..
  • betrola • 7 Haziran 2005 21:30 • #471284
    vay be baya emek harcamış yazmak için neden bu kadar kastın ki??
    senin benim hakkında yaptığın yorumlar hiç umrumda değil..istediğini de..:D
  • craSSa • 8 Haziran 2005 09:39 • #471380
    Kasmadım canım dikkat edersen çoğunu senin saçmalıklarından kopyalayıp yapıştırdım. Ona bile kafan basmıyor. Son yazdıkların da senin zayıflığını gösteriyor. "Ben bir zavallıyım" yazsaydın daha açık olurdu. Seninle daha fazla uğraşmak istemiyorum küçük kız. Yaşından dolayı değil, kafandan dolayı. Değiştir bu kafayı. Sonra belki adam yerine koyulursun. Tabiri caizse "iplenirsin" yani. Hadi iyi bak kendine. Beni de daha fazla kıllandırma ağzımdan benim de istemediğim şeyler çıkabilir.
  • betrola • 8 Haziran 2005 11:32 • #471407
    wuahahahaha inan çok güldüm ya..
    senin ağzından istemediğin şeyler çıksa ne değişecek ki??eminim benim profilimdeki yaş 20-30 arası bişi olsaydı çok daha farklı davranırdın.ne dersen de hepiniz aynısınız...