-
konun için en iyi örnek crassa ve petrola..valla bence çuk oturdular örnekleme olayına..biz şimdi ikisinin konuşmalarından yola çıkarak konuyu derinlemesine tartışabiliriz..affedilemeyen'e katılanlardan biride benim..acaba affedilemeyen'e katılanlar diyede bir konu açsakmı?
-
hangi başlık açılıp konudan sapmamış ki zaten bu güne kadar? hele de tartışma konusu olacak bir başlıksa daha en baştan sapar :) şekilde de görüldüğü üzere anında kişisel kavgaya dönüşüyo iştee !!!
-
1) Sosyalleşebilmek için başkalarının şapkalarını takmak
2) Obsesyon
3) Kraldan çok kralcılık
4) Yalakalık
5) Aşağılık kompleksi
Bir müzik grubuna ölesiye bağlılık ile bir müzik grubuna olur olmaz b*k atmak temelde aynı tip insanların sergileyeceği davranış biçimidir. Yukarıda açımlanan nedenlerden kaynaklanır. Kendi "Idol"ünden başka herkese ve herşeye b*k atmak ise günümüzde tedavisi çok zor olan bir hastalıktır. Yaş ilerledikçe hastalığın şiddeti azalır.
-
tabi yaş ilerledikçe iş güç çoluk çocuk olayına karışıyor millet..kim takar offspring'i metallicay'ı diyosun..sonra hastalık kendiliğinden iyileşiveriyor...birde diğerlerine karşı üstünlük sağlama güdüsü ön plana çıkıyor genelde..ben senden daha iyi biliyorum havasında dolaşıyoruz ortalıkta
-
Evet ben de gülüyorum haline. Çırpındıkça batıyorsun ve farkında bile değilsin. Zavallılara acırım, zavallı olduğunun farkında olmayanlara iki kat acırım. Profilinde 20-30 arası bir yaş olsaydı yine yazardım bunları. Çünkü o yaşlarda bir insan bu kadar basit olamaz. Tam anlamıyla "basit" bir insansın Betülcüm. Seni diğer insanlardan ayıran hiçbir haltın yok. Sadece basit bir yaşam formusun. Yaşamakla ölmek arasındaki boşluğu nasıl doldurduğun önemli değil.
Bu arada "hepiniz" derken hangi kesimi kastettin acaba? Erkekleri mi kastediyorsun? Yoksa sana "uyuz" olanları mı? Sana uyuz olanları kastediyorsan hepimiz aynı değiliz. Çok farklı karakterdeki birçok insan sana kolayca uyuz olabilir. Senin özelliğin de bu olsa gerek. "Uyuz etmek".
Seninle daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Sana yazmak için harcanan saniyelere, parmakların harcadığı kaloriye bile değmezsin. O yüzden burada bitiriyorum. Tekrar iyi bak kendine. Ve
Kafayı düzelt
-
dolu var kimi seçeyim?
-
ya inanamıyorum insani değerlere sahip birinin nasıl böyle şeyler yazdığına inananıyorum..
sen beni ne kadar tanıyorsun ki??sadece forumdaki bi kaç yazımı okudun?ya bi insana bu kadar ağır hakaretler yağdırman için ne yaptım ben sana??sen basit birisin diyorsun bence önce basit kavramının bi insana yüklediği değerleri öğren.sen sadece klavyenin başına geçip öylesine tuşlara basmış gibisin..evet belki daha yaşım küçük olabilir ama ben daha hayatım boyunca bu kadar çok hakareti hak edecek bi insanla karşılaşmadım ve hiç birinin de doğru olduğuna inanmıyorum.bu ne kadar çarpık bi zihniyettir.ya bazen soruyorum böyle insanlar da var mı diye...bence sen o en son yazdıklarını iyice oku.
ben o sözleri hak edecek kadar kötü bişi yapmadım.sadece görüşlerin uyuşmuyo diye bi insana bu kadar hakaret yağdırmaya yalnız senin değil hiç kimsenin hakkı yok..
daha fazla uzatmanın anlamı da yok..
lütfen bi yorum yazarken saygı çerçevesinde konuş..
azda olsa saygı diliyorum senden...
betül_tuğba..
-
siz ne güzel kavga ediyosunuz bakiim. :)
-
çok mu eğlendin??
-
valla eğleniyorum hala