Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCKN COKE HAKKINDA

• Affedilmeyen • 7 Haziran 2005 11:01 • #471097
    KİM DAHA SİYASİ ACABA ?

rockn cook da bi siyasi felsefe var diyelim
    peki barışarock da yokmu ?
    var hemde tepeden tırnağa kadar var.
    sahnedeki söylemlerden içerdeki bildirilerden standlardan her yere kadar buram buram sosyalist propaganda var.
    ben efendi gibi gitdim barışarock a. umarım bu senede arkadaslarım gelir ve ben gene barışarock a giderim.
    ki ben SOSYALİST DEĞİLİM
    ama orada arkadaslarımla çadırda günlerce eğlenmek ve rock dinlemek den başka da bişey yaptığım yok.
    banane orada açılan standlardan. kimse gelipde kafama zorla sosyalizim çakmaya çalışmıyor
    korkmayın rockn cook da da kimse kafanıza ZORLA KAPİTALİST bilmemne çakmaz
    üstelik rockn cookda barışarock daki gibi siyasi propaganda da yok.
    ACABA MÜZİĞİ SİYASETE BULAŞTIRAN ORGANİZASYON HANGİSİ ?
  • ibanetze • 7 Haziran 2005 12:09 • #471125
    KİM DAHA SİYASİ ACABA ?

ona da gitmeyin anasını satıyım,gelin birlikte bi festival kuralım,içinde ne kola,ne de siyasi görüş falan olsun
    (tüm oyunlarım,kurtla kuzu olsun,şekerle bal :)))
  • Affedilmeyen • 7 Haziran 2005 12:18 • #471128
    KİM DAHA SİYASİ ACABA ?

zaten bu yönde çalışmaları olan bi arkadasımız var
    ve tahminimce iyi de bir organizasyon olacak
    ancak kendisinden zamanı gelince bu açıklamayı bekliyorum.
    ben çıkıpda bişeyler söylesem doğru olmaz bu aşamada
    ama evet bir çalışma var ve bu garaj dan bir arkadasımız. sevilen ünlü gruplarla görüşmeleri devam ediyor kendisinin
  • ibanetze • 7 Haziran 2005 12:29 • #471132
    KİM DAHA SİYASİ ACABA ?

yardımım dokunabilir belki söyle kimmiş :))olmadı biz çalarız,küçümsemeyin la,,,pis çalıyoruz valla :P bi biz,bi audioslave ehehem
  • souls_for_rent • 7 Haziran 2005 12:45 • #471135
    Müziğe evet POLİTİKA ve SİYASETE HAYIR
    müziği kendi politik,siyasi amaçları doğrultusunda kullanan kurumlara karşı bir politika da bizim üretmemiz asla yanlış olmamalı.
    Tabi ki müziğe evet! ama kitleleri büyük ölçüde etkileyebilen bir şey bu müzik. ve kapitalizm denen kahpe olguyu bu yolla da bizlere kabul ettirmeye çalışan insanlara karşı bir tepki hakkımız da olsun en azından. onları seyretmemek gibi...

• souls_for_rent • 7 Haziran 2005 12:50 • #471138
    rockn cook da bi siyasi felsefe var diyelim
    peki barışarock da yokmu ?
    var hemde tepeden tırnağa kadar var.
    sahnedeki söylemlerden içerdeki bildirilerden standlardan her yere kadar buram buram sosyalist propaganda var.
    ben efendi gibi gitdim barışarock a. umarım bu senede arkadaslarım gelir ve ben gene barışarock a giderim.
    ki ben SOSYALİST DEĞİLİM
    ama orada arkadaslarımla çadırda günlerce eğlenmek ve rock dinlemek den başka da bişey yaptığım yok.
    banane orada açılan standlardan. kimse gelipde kafama zorla sosyalizim çakmaya çalışmıyor
    korkmayın rockn cook da da kimse kafanıza ZORLA KAPİTALİST bilmemne çakmaz
    üstelik rockn cookda barışarock daki gibi siyasi propaganda da yok.
    ACABA MÜZİĞİ SİYASETE BULAŞTIRAN ORGANİZASYON HANGİSİ ?

Katılmadan edemiyorum da. (Geneline ama hepsine değil)
  • Lucifer77 • 7 Haziran 2005 12:59 • #471141
    gerçek rock dinleyen adam gazoz,cola vs. kapağı biriktirmez!!!coca cola dünyadaki kapitalizmin simgelerinden biridir..bu dev tröstler yaşamın her anında bizi sömürür..ve insanlığa faydamız var diye ''sosyal faaliyetler düzenliyoruz,gençlerin bir arada eğlenmesini sağlıyoruz''gibi saçma ve boş laflarla insanları kandırdıklarını zannederler..yapmayın arkadaslar..elbette eğlenicez ama coca cola gibi eli kanlı şirketlerin beynimizi sömürmesine seyirci kalmayalım..bugün korn'u getirir yarın daha iyisini getirir daha sonra en iyisini getirir..bu iş Paraya bakar..mc Donalds çocukları,coca cola Gençleri zehirler!!!
  • ner • 7 Haziran 2005 13:01 • #471142
    Müziğe evet POLİTİKA ve SİYASETE HAYIR

herşey iyi güzel hoş ama, şu son cümle hiç mi hiç hoşuma gitmedi. müziği apolitik bir hayatın uzantısı yapmaya çalışmayın. dünyayı düşünün hafiften. ama ek olarak söylediğin çoğu şeyde haklısın, ucumuzun kıçımızın illa ki amerikadan beslendiği hakkında. o yüzden bu sağlam organizsyona gidilmeli bence de.
  • Affedilmeyen • 7 Haziran 2005 13:03 • #471144
    gerçek rock dinleyen adam ne demek ya ?
    insanlar çeşitli müzikler dinleyebilir
    bu onların siyasi görüşleri ile her zaman doğru orantıda olamaz
    ayrıca rock protes müzikmidir ?
    ona bakarsan rap ve hiphop da protes
  • punk_girl_punk • 7 Haziran 2005 13:03 • #471145
    Ne kadar güzel söledin ben kurbana rockn coke katıldığı için kızmıştımve kurbana mail falan atıodum coca cola emperyalizm askeridir ve zamanında çocuk işçi çalıştırılmasına ve q kluks klanın failiyetlerien destek vermiltir yorum sizin kararda sizin
    p_L_a_C_e_B_o