-
geçim derdine düşmüş insanlara sağ sol anlatılmaz doğrudur.
baştaki ister sağ olsun ister sol
vatan haini olmasın toplum dinamikleriyle oynamasın gelir düzeyini ve insanca yaşam kriterlerini yüceltsin eyvallah
kim ne diyebilirki ?
-
KİM DAHA SİYASİ ACABA ?
benim duyumlarım bu sene festivalin 3 gün süreceği
girişin ücretsiz
içerinin yasaksız olacağı yönünde
birde içerdeki politik hava apolitik olursa tadından yenmez
insanlar oraya bir yerde eğlenmeye gidiyor değilmi ?
bırakalım eğlensinler dostum :)
-
saçma, rock n kok= bok n kok dur. Açın Geçen yıl bu zamanlar bu festival için yazılanlara bakın amma değişmiş sitenin sakinleri bravo.. Tamam arkadaşlar yapılanlar çok normal, hiçbirşeye karışmayın herşey iyi güzel rock music de coca cola da tuborg da yeni rakı da.. Fakat benim 12 yaşında bu işe merakı olan kardeşim ne düşünecek bu konuda Korn ile Elli Cent arasındaki farkı, ya da Muslum Gürses i bize rock music diye yutturmaya kalkmaları.. Bu bir dizi ajitasyon çalışmalarının ürünüdür amaç direk olarak kapitalism e hayır değil bu ajitasyon yapılanmalarına hedef olmamak çünkü bu organizasyon en başında gösterdiki KURAL YOK, yani herşeyi barındırabilirim içimde ama benim adım rock-ucundan azıcık ta COKE..Siz anlayışlı siyaset karşıtı beyler de bu kuralsızlığın önünü açıyorsunuz, giderim müziğimi dinlerim rahatlığıyla... Sorarım arkamızdan gelen kuşaklar nasıl yapacak bu kuralsızlık ve sınırsızlığın ayırımını tamam kimse politika yapmasın ama...
aslında bu konuda haklısın biz belli bi zaman gecirdik ve iyi ve kötü olanı biliyoruz artık bizden kücüklerde bunu öyle ya da böyle anlamak zorunda siyaset ve müzik tamamen ayrı düsünceler ben ce son olarak rockn coke ne kadar siyaset yapılıyorsa barısa rock da o kadar yapıyor rockn coke dan daha iyisini yapsınlar ki bu festivali yok sayıp gitmeyelim ama suan korn offspring veya rhcp yi getirecek bi festival bilmiyorum
-
zuhahaha
KORN"dan mahrum kalacaksınız..
Helal olsun ama düşüncenize saygı duyuyorum ...
Ama adamlarda KORNU getirdi kralı getiremez bu ülkede
-
yeteeeer
herkes istedigi yere gider madem gidecen niye burda tartısıyosun.ama müzigi bi yasam tarzı olarak benimsediysen her nefes alıp verisinde yasayacaksın.her düsüncende yasatacaksın.bazen mongol gibi bazen zehir gibi dinlicen.siyasette sadece ufak bir parcası onun.sag veya sol görüşlü olman önemli degil ama eger bir düşüncen varsa muziginede yansımalı.tabi her zaman degil ama o kısımda da bir kolun olmalı.kısacası her seyin tadına bakmaya calısmalısın,nasıl olsa bitiremeyeceksin...
-
yeteeeer
doğru söylüyorsun ama
bu benim KORN"dan mahrum kalmamsa ben bu festivale gidip
yinede onu eleştirebilirim mesela bir kampanya yapılsa ben Amerikaya karşı
imza atabilirim cocacolaya hayırda diyebilirim
ama zaafımı bulmuşlar
KORn abi seviyorum ne yapabilirim.
SLAYERda geliyor onuda seviyorum
hatta rock istanbulada gidip megadeth i izleyecem ne yapabilirim o heyecanı ölmeden tatmak istiyorum
dinlediğim tüm grupları canlı dinlemeliyim
böylece o grup hakkında esas fikrim oluşmalı yoksa cd"den OLAMAZ
-
ya artık tartısmaya gerek yok galiba eskiden festival yok diye aglardık simdi cok bulunca neden cocacola yapıyor diye biryerlerimizi yırtıyoruz
-
GERÇEKLER..
Bize sunulan ve bize hitab eden her kaliteli şeyin arkasında mutlaka sömürücüler vardır hatta sömürücü..bu örümcek ağı gibi tamamen bütün dünyaya yayılmıştır..dünyayı sadece o yönetiyor Amerika dahil..bugün insanların -hele ki maddi olarak iyise, aldığı sabundan, çamaşır makinası deterjanından tutunda giydiği ayakkabıya yemeğine kattığı tuza kadar herşeyiyle dünyayı yöneten adama akıtıyorlar..isteyerek ya da istemeyerek..bu festivallere gidilecek bilinçli ya da bilinçsiz..neden biliçli?! sana duvarlarına astığın, forumlarda tartıştığın, deli gibi dinlediğin adamları sadece bunlar ayağına getirebilir çünkü dinlediğin adamlarda onlara hizmet eden insanlar..
-
gerçekler
pinokyo adlı hikayeyi çoğunuz bilir..orada kötü bir adam vardı,bütün çocukları kendi hazırladığı lunaparka götürüp hepsine sihirli su içirip eşşeğe çeviriyordu..rockncokeda aynı amaçlı.giden gitsin ama o sihirli suyu içmesin..orada eğlenceyle kandırılıp hayatın gerçeklerini unutmasın..
-
dogru söylüyorsun zaten biz de gidip herseyi unutacak degiliz ama baya eglencez galiba :)