-
gerçek rock dinleyen adam=özenti olmayan rocker!
-
siyaset her alanda vardır zaten tvlerde filmlerde müziklerde
siyaseti müzikten uzak tutalım demekte saçma zaten içinde
kendi siyasi görüşümle paralel organizasyonlara giderim
içinde siyaset olmayan organizasyonlarada giderim
rock'n coke a gitmekle evde oturup kola içmekte aynı şeydir zaten siyasi açıdan
a lost soula katılıyorum yani genelde
ama işleri bu kadar didiklemekte lüzumsuz artık bu düşüncelere ne kadar uyabilirsin giydiğin içtiğin izlediğin gittiğin her şeyde her yerde var bunlar oturup evinde izole bir hayat ta yaşayamazsın
ama düşünceleri doğrultusunda herkes elinden geleni yapmalı bence ama şu kapitalist şu sosyalist şunu giymem şunu içmem demek zor biraz pek yapılabilir gibi gelmiyor bana
neyse cümleleri toparlayamadım ders başladı derse gitmem gerek
-
neyse cümleleri toparlayamadım ders başladı derse gitmem gerek
:D
Radiohead-High&Dry
-
KİM DAHA SİYASİ ACABA ?
rockn cook da bi siyasi felsefe var diyelim
peki barışarock da yokmu ?
var hemde tepeden tırnağa kadar var.
sahnedeki söylemlerden içerdeki bildirilerden standlardan her yere kadar buram buram sosyalist propaganda var.
ben efendi gibi gitdim barışarock a. umarım bu senede arkadaslarım gelir ve ben gene barışarock a giderim.
ki ben SOSYALİST DEĞİLİM
ama orada arkadaslarımla çadırda günlerce eğlenmek ve rock dinlemek den başka da bişey yaptığım yok.
banane orada açılan standlardan. kimse gelipde kafama zorla sosyalizim çakmaya çalışmıyor
korkmayın rockn cook da da kimse kafanıza ZORLA KAPİTALİST bilmemne çakmaz
üstelik rockn cookda barışarock daki gibi siyasi propaganda da yok.
ACABA MÜZİĞİ SİYASETE BULAŞTIRAN ORGANİZASYON HANGİSİ ?
Bence CocaCola gibi firmaların derdi kimseye siyasi bir görüşü dayatmak değil(kimse aksini söylemedi sanırım).Sistemin işleyisi için bu tarz firmalar insanı tamamen siyasi bakış açısından yoksun bırakmayı amaçlıyolar.Siz sadece tükedin,sorgulamayın,düşünmeyin,duyarlılık göstermeyin, bencil olun,sınıf geçmek ya da terfi almak için çalışın.Böyle davranın ki onlar dünyada daha rahat hareket edebilsin.Zayıf halkları daha rahat ezebilsin.Siz müzik dinliyemek için onların festivallerine gidin(bir tercihtir saygı duyarım) ama benim ve benim gibi düşünenlerin bu konudaki hassasiyetini anlamaya çalışın.Beni RocknCoke adı altında yapılan bir
ROCK konseri rahatsız ediyo.
-
KİM DAHA SİYASİ ACABA ?
peki barışarock organizasyonunda belli bir siyasi görüşün bar bar ifade edilmesi ve propagandası yapılması seni rahatsız etmiyormu ?
-
saçma, rock n kok= bok n kok dur. Açın Geçen yıl bu zamanlar bu festival için yazılanlara bakın amma değişmiş sitenin sakinleri bravo.. Tamam arkadaşlar yapılanlar çok normal, hiçbirşeye karışmayın herşey iyi güzel rock music de coca cola da tuborg da yeni rakı da.. Fakat benim 12 yaşında bu işe merakı olan kardeşim ne düşünecek bu konuda Korn ile Elli Cent arasındaki farkı, ya da Muslum Gürses i bize rock music diye yutturmaya kalkmaları.. Bu bir dizi ajitasyon çalışmalarının ürünüdür amaç direk olarak kapitalism e hayır değil bu ajitasyon yapılanmalarına hedef olmamak çünkü bu organizasyon en başında gösterdiki KURAL YOK, yani herşeyi barındırabilirim içimde ama benim adım rock-ucundan azıcık ta COKE..Siz anlayışlı siyaset karşıtı beyler de bu kuralsızlığın önünü açıyorsunuz, giderim müziğimi dinlerim rahatlığıyla... Sorarım arkamızdan gelen kuşaklar nasıl yapacak bu kuralsızlık ve sınırsızlığın ayırımını tamam kimse politika yapmasın ama...
-
KİM DAHA SİYASİ ACABA ?
Halkların kardeşliğine,dünya barışına, daha farklıbir dünyanın mümkün olabileceğine inamasaydım belki rahatsız ederdi.
Eğer siz rahatsız oluyosanız gitmeyin,bürsürü festival var.Onlardan birine gidin.Burda Barışa Rock ın reklamını yapmaya çalışmıyorum.Sadece RocknCoke dene şeyin nasıl bişe olduğunu ve insanların buna neden karşı olduklarını anlatmaya çalışıyorum..
-
KİM DAHA SİYASİ ACABA ?
ben barışarock a gittim gene oraya gidicem bu ayrı bişey
zaten ordakileri yazdım üstdeki yazıda
o da nasıl bi özgürlük adına festivalse dışardan su bile sokmadılar
illaaki tuborg içirdiler
illaaki nescafe sattılar
sadece kola yoktu
yani b*k değil kaka
sonuçta aynı şey
-
KİM DAHA SİYASİ ACABA ?
BArışa Rock da aksayan birçok noktanın olduğu doğrudur.Söylediklerini biliyorum.Kesinlikle haklı tepkiler.Ama düzeltilemiyecek şeyler değil bu hatalar.Bikere orda bişeylere hayır diyebilen bir kitle var. kitle isterse bunları değiştirebilir-ki istiyor.
Ben BarışaRock'ı küçük bir çocuk olarak görüyorum.Daha önce pek yapılmamış birşeyi yapıyo.Hataları var ama yine de güzel bir çocuk...
Zaten sanırım burada BarışaRock değil esas konu.
-
rock'n cokeda yapılmaya çalışılan şey belirli sorumlulukları unutturmaktır.....yukarıda dediğim gibi tvden giden tiplere bir bakın %90ı bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen uyutulmuş yarın birgün bu vatan işgalin eşiğine geldiğinde kılını bile kıpırdatmayacak diş çürüğü gençliktir bir çoğu...işte asıl sorun budur,cocacolanın asıl amacı budur,onun için rock'ncokea 50centi getirdiler;daha çok ktle gelsin daha çok kitle mışıl mışıl uyusun diye....gençlik üstünde oynanan oyunları bilse,bu festivaller için hiç ses çıkarmaya gerek yok ama yukarıda anlattıklarım malumunuz....
ayriyetten emperyalizm sağcılık solculuk dinlemez,yer yer ikisinide kullanır,veya ikisini çeşitli oyunlarla uç noktalara çekip karşı karşıya getirir.içinde bulunduğumuz dünya düzenininde ülkemizin sahip olduğu strarejik konum ve düşük eğitim seviyesi sebebiyle ülkemizde sağcılık ve solculuk düzeninin olması çok saçmadır,şu an dünya üzerindeki hemen hemen her ülke gibi devletin ve milletin ortak çıkarlarını gözeten bir düşünce sistemine sahip olmamız gerekir...
van halen