-
Valla bizim ülkede bi tane daha DuMaN çıkar mı bilemiyorum..Adamlar tarzları,performansları herşeyleriyle bizdeki diğer tüm taklit abzurt gruplardan yüzlerce kez daha iyi ve farklılar bence!!
Bu arada yeni albümleriyle ilgili net bi bilgisi bi DuMaNyak arkadaş var mı!?
Ben bir iki hafta içinde geliyo diye biliyorum ama kesin bi tarih yok..
-
Bana kalırsa onlar o tembellikle 8-10 sene daha albüm falan yapamazlar:)
Bi de bu forumda duman diyenleri genelde linç ederler ona göre:)
-
bencede.duman tamam kaan sağlam vokal ama geyik grup ya!hem dumanın yerini 1 çok grup aldı yenilerden.mesela 110!direct gibi.dumanı hala müslüm coverıyla hatırlıyorum ne vahim!
-
"DuMaNyak arkadaş" da ne güzel bir şeymiş öyle.
Herhangi bir grup bana göre Duman.
-
yeni albüm 1-2 haftaya gelir merak etmeyin.. : ))
yaa yeni gruplarla ilgili olarak dumanın yerini alabilecekleri konusunda kesinlikle katılmıyorum!!Duman sadece sağlam bi vokale değil aynı zamanda 3 sağlam gitariste de sahip bence..Sahne performansları bunun kesin bi kanıtı!
Yeni grupların büyük bi kısmı taklitci abzurt gruplar olsada tabi ki bazı yetenek fırtınaları var ama yine de DuMaNla kıyaslanamazlar...Onlar çok daha farklı bence!!
-
[alıntı]Bu ülkede DuMaN gibi bi tane daha var mı bee..!
sana katılıyorum ama gülmekten
pauahahahahahhahahahaha
zuahahahhahahahahahahaha
muahahahhahahaah
ulan hiç gülceğim yoktu hiç müzikten anlamazsınız hiç mi araştırmazsınız bu ülke de yerli olarak OBJEKTİF diye bir grup var alın dinleyin de müzik nasıl yapılırmış görün dumanı şeyinde oynatırlar
muahaaaaa vala hiç gülceğim yoktu
-
:O
-
olum bu topiği açarken hiç mi kulakların kızarmadı ya en üstlere gitmeye gerek yok kurban dumanı resmen ezer geçer bence duman mangalık yapıp ta kurbana sataşmasın valla kurban onların da ağzına zıçar nasıl ezdi mangayı ama hahahahahahahsahahahahahazah
-
bi kere manga gibi taklitçi p..leri ezmek byk bi marifet değil ama kurban gerçkten kaliteli bi grup. Tabi bu hala dumanla boy ölçüşebileceği anlamına gelmez!! Bi kere DuMaNın yaptığı müzik herşeyiyle diğerleribden çok daha farklı ve kaliteli..onlarn tarzı ve profesyonelliğyle kurbanı kıyaslaymazsın!!
-
Ya farklı olmak en iyi olmak demek değil ki !
O vokalleri var ya iğrenç ötesi şarkıları batırıp bırakıyo o söylemese sadece şarkıları çalsalar valla daha çok popüler olurlar sevilirler ya gitarlara falan.. müziğe sözüm yok AMA O VOKAL DEN KURTULSUNLAR ÖÖÖÖGGG İĞRENÇ