-
iyiki bir tane daha yok.. bu bünye daha fazlasını kaldırmaz..
-
duman ülkemizde doğru düzgün sadece müziği düşünerek müzik yapan ender gruplardan.bence her iki albümleride-benim gibi sadece ecnebilerin rock müziğini dinleyen biri için bile-oldukça iyi.mor ve ötesini her anlamda katlarlar.
-
katılıyorum bi tanesi yetiyo
-
Farklı olmak tabi ki en iyi olmak demek değil ayrıca vokalleri hakkındaki fikrin de tamamen senin zevklerinle ilgilidir ve saygı duyarım..! Ama bence farkları zaten vokalleriyle başlıyo ve en azından ben onları farklarıyla ve yaptıkları kaliteli müzikleriyle seviyorum!Bi kere bu adamlar sadece ORJİNALlikleriyle Türkiyede, yabancı bir grupla kıyaslanabilecek nadir gruplardan biriler!!!
-
kurban dumandan çok daha iyidir.kesinlikle!!!ama dumanın da hoş parçaları yok değil
-
kesinlikle kurban. ama tabi eski albümü, bunu pek tutmdım. duman da yani dinlerken sıkmıyo ama evet dogru duman gibi bir tane yok, daha iyileri var ama başarılı diyelim duman içinde, sonuçta oda belki bazı kişilere tarzını sevdirdi..
-
Sen öyle düşünebilirsin tarzlarına müziklerine sözüm yok ama vokalleri gerçekten abartıyo be bulandırıyo bence millet de "aaa bak bu farklı söylüyo "diye dinliyo bence gerçekten vokalleri biraz kendini toplasa şarkıları adam akıllı yorumlasa daha iyi olur. O adam şarkı söyledikçe dinleyenlerle dalga geçiyormuş gibi geliyor bana "ben ne desem dinlerler nası olsa şurayı da şöyle bayıyim değişiklik olsun" falan diye düşünüyordur allah bilir :D
-
Arkadaşlar kim ne derse desin..Bu ülkede RoCKcıyız diye geçinip GERÇEKTEN RoCK yapan iki grup tanırı! DuMaN bi de Kurban..Bu ikisi arasında da bence DuMaN herşeyiyle açık ara önde gidiyo..!
-
yok.iyi ki de yok.
hatta arkadaşlar ben diyorum ki bi ara toplanalım.ıslak meşe odunuyla bi güzel dövelim şunları.
vokalistin de boğazından beş litre zeytinyağı dökelim de kendine gelsin.
o şarkının sözleri "yaşk için ölmeli,yaşk o zaman yaşk" değil "aşk için ölmeli,aşk o zaman aşk" olacak.gittiğimizde vokaliste bunu iyice öğretelim.
en son da efendilik yaparak karşımıza alıp bi nasihat verelim.diyelim ki "kurban dinleyin de müzik nedir öğrenin".
en azından vatana millete hayırlı bi iş yapmış oluruz.
var mı gelen?
-
dumandır kurbandır... hepsi bi tarafa da...
ilk yazan arkadaş düşüncesini belirtmek istemiş.... dumandan nefret edenlerle kavga etmek değil duman sevenlerle belki de konuşmak falan istemiş kim bilebilir ki.... insanların zevkleri yüzünden bu kadar polemiğe girmek mantıksız bence... adamın teki gelip var mı britney gibisi dese tamam hepimiz dalalım da.... bazı şeyler en azından saygı duyulası şeylerdir... nolursa olsun.. duman rock adı altında bişiler yapar... hatta bana göre çatır çatır rock yapar.... saygı duyulması gereklidir herkesin zevki kendinedir... kimse dinlediği şey yüzünden bu kadar hakarete maruz kalmak zorunda diildir