Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bu ülkede DuMaN gibi bi tane daha var mı bee..!?

• K_NIGHT • 10 Haziran 2005 20:07 • #471934
    Ben Mor ve Ötesi'ne bakınca açıkcası Muse'ğn taklit versiyonundan başka bişey göremiyorum!Sahne performansları konusunda da sana katılıyorum ama zaten bu açıkları vermeyen orjinal ve çok iyi bi performans sergileyebilen başka bi grup göremediğim için duman konusunda bu kadar iddalıyım..

Tabi dünya çapındaki grpları karıştırmayalım.. =>
  • K_NIGHT • 10 Haziran 2005 20:15 • #471935
    Benim derdim de duman severlerle konuşmak değil..Bu benim ciddi ciddi idda ettiğim ve bunun için pek çok sebebe sahip olduğum bir düşünce bu yüzden herkesin fikrini almak ve Duman'ın ülkede diğer RoCKerlar tarafından da nasıl bulunduğunu görebilmekti..Tabi zevkler tartışılmaz ama açıkcası bu kadar çok Anti-Dumancı tepkilerle karşılaşabileceğimi düşünmemiştim.. :))
  • darkeyes • 10 Haziran 2005 20:57 • #471940
    grungeforever:

Bana kalırsa onlar o tembellikle 8-10 sene daha albüm falan yapamazlar:)
    Bi de bu forumda duman diyenleri genelde linç ederler ona göre:)

nieymiş ben diyorum işte duman duman ayrıca duman gibi sahne performası iyi olan bi grup var mı ki
    bir numara ya onlar oldukça biz müziksiz kalmayız yok morveötesiymiş de yok mangaymış da yaa bırakın arkadaşlar yaa duman varken
  • punk_girl_punk • 10 Haziran 2005 21:08 • #471942
    bencede yokkk anlayan anladıı
  • pRai se • 10 Haziran 2005 21:46 • #471951
    KURBAN KURBAN KURBAN...
  • bebeko • 10 Haziran 2005 23:31 • #471981
    mor ve ötesi-muse??? valla mangaya da linkin park diyolar. ona buna benzetmek yerine farklı müzik türlerinin çıkmasından hoşnut olmak lazım. kaldı ki muse süper bi grup.taklit çok ağır olur belki esinlenmek denebilir. abi duman dinlemiyorum ayrı da adamlar beni rahatsız ediyo. hatta türkiye de böyle bi grubun sevilmesi beni rahatsız ediyo.sahne performansını nasıl beğeniyosun pek anlamışda değilim. k_nıght bu arada seninle zıt düşünsek de tartışması güzel çünkü bazıları bi düşünceye katılmayınca hemen hakarete başlıyo.
  • drifter • 10 Haziran 2005 23:36 • #471983
    ulan duman sadece müziğe önem veriyorsa ben de neyim adamlar uyuşturucuya para yetiştiremiyor be
  • eTSuLu_aLBiNo • 10 Haziran 2005 23:51 • #471986
    arkadaş duman gibi bi grup var mı demiş.kurban,duman gibi değil.
    kurban müzik yapıyor.hatta biraz daha incelersek iyi müzik yapıyor.
  • K_NIGHT • 11 Haziran 2005 12:32 • #472004
    Aslında evet buna esinlenmek de diyebiliriz belki çünkü Muse gerçekten büyük ve önemli bi grup ama zaten Duman'ın orjinalliği, adamların sadece kendi tarzlarında diledikleri gibi ve kaliteli müzik yapıyor olması zaten benim için en çekici yanları.Bi de en azından gerçekten RoCK yapıyolar..sahne performansları konusunda da bilmiyorum canlı izleme fırsatın oldu mu ama diğer pek çok grup gibi konserlerine gittiğin zaman dumura uğramıyosun dinlemek için gittiğin şeyi dinliyosun ve bence stüdyo kayıtlarından çok daha iyi müzik yapıyolar sahnede..

Bu arada bu topikle ilgili beni en çok üzen de söylediğin gibi direk hakaretlerle karşılaşmam oldu daha önce de söyledim benim amacım genel olarak diğer tüm rock severlerin de bu konudaki görüşlerini alabilmekti.. :)
  • splendour • 11 Haziran 2005 12:56 • #472012
    Kurban'ın müzikleri daha kaliteli doğru hatta daha güzel, ama gel gör ki bi Duman konserinde adamlar hangi parçayı tek başlarına söylüyolar ki heriflerin bütün şarkılarında insanı coşturan ve g..ü çıkana kadar bağırtan bi hava var. türkiye de beğendiğim iki gruptan biri(pentagramı saymazsak;) diğeri de Kurban, ama açıkçası Kurban konserlerinden O kadar zevk almıyorum,
    ya neyse işte herkes birbirinin zevklerine saygılı olmalı sonuçta hepimiz onlardan güzel şeyler bekliyoruz ve gerçekten müzik dinlemek istiyoruz değilmi?.