Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bu ülkede DuMaN gibi bi tane daha var mı bee..!?

• pollycan • 12 Haziran 2005 00:00 • #472093
    bence de duman gibisi yok.zaten belki de benim hala severek şarkılarını dinliyor olmamın sebebi de budur.çünkü ne olursa olsun adamlar kendileri gibiler.müzikleri de, yorumları da ,performansları da çok doğal.adamlar müzik için yapıyorlar tüm bunları.kanaatimce ne reklam peşindeler, ne de şan şöhret.en basitinden bi çok grubun!!! ya da kişinin! yaptığı gibi şavaş karşıtlığını da kullanmadılar.
    ha diğer gruplar da çok başarılı elbet.en azından gelişme sürecindeler.ama kıyaslamaya gerek yok.çünkü aynı kulvarda bile değiller.bunu kötülemek anlamında söylemiyorum.müzik çok genel bi kavram.rock da öyle.kadayıfla dondurmayı karşılaştırmak abes olur.ha ikisi de tatlı ama biri şerbetli işte:P
  • sK8eI2 • 12 Haziran 2005 00:19 • #472096
    Ah şu solistleri bi de konserlerden önce çekmese.Diğerlerini bilmiyorum da solistin çektiği çok belli oluyo ya.Çocuğun gözlerinin altı çökmüş genç yaşta.Ama müziklerine lafım yok.Eyvallah...
  • K_NIGHT • 12 Haziran 2005 00:59 • #472121
    Sahneden önceyi bırak konserde de çekiyo hoş da adamlar sonuçta işini biliyo böyle çok daha iyi müzik çıkıyo hatta en azından RoCK yapıyolar...Zaten DuMaNı seven vokal dahil herşeyiyle seviyo bi kere onların kulvarlarında koşan kimse yok zaten ama olsa dahi yatıkları müziğin kalitesiyle boy ölçüşebilecek biri çıkmaz bu forumda daha önce de defalarca söylendi bizim ülkemizde GERÇEKTEN RoCK yapan en azından sadece MÜZİK yapan iki grup var..Biri Kurban biri DuMaN onları da birbirleriyle kıyaslıyamayız!!
  • Lindsay • 12 Haziran 2005 01:10 • #472128
    Dumanin her albümünü severek dinledim ve hala dinliyorum. Türk gruplarin en iyi gruplardan biri benim icin ama tek marjinal olduklarindan degil, sarki sözleri,gitarlari, vokalin sesi vs harika bence. Umarim öyle devam ederler!
  • K_NIGHT • 12 Haziran 2005 01:38 • #472135
    Kesinlikle katılıyorum..Bundan sonra nası olucakları da haftaya falan belli olur zaten.. : Pp umarım!
  • dead end • 12 Haziran 2005 10:19 • #472156
    kurban piyasada adam gbi müzik yapan tek grup...sert..eğlenceli
  • Kaiser • 12 Haziran 2005 21:36 • #472259
    evet Duman Kurban ama bunlar piyasanın ağır abileridir kardeşim

Amatör gruplara öncüdürler ben Kaan"ın eskiden konser vermeden Taksimde bira içtiği günleri bilirim ..Süperdi..
    Duman grubunu hala barda dinlemekten daha hoşlanırım deneyin Konserden çok çok daha iyidirler ...

Kurban barda olmaz amfileri patlatırlar etraf pogodan kırılır olmaz..
  • wsc • 12 Haziran 2005 21:43 • #472260
    yasık lan çok tatlı onlar ama yakında yolcular...=(((Benim arkadaş konserlerine gitmişti geçenlerde adamlar 1 çalıyo 5 çekiyo,böyle manyak gibi titriyolar falan demişti-cık cık cık-hüsünlendim bak yine gidim de dracula dinlim...
  • K_NIGHT • 12 Haziran 2005 22:08 • #472266
    yaa eski günler işte.. =Pp hatta daha da önceden Kaan'la Batu'nun üyesi olduğu bi grup daha vardı Mad Madam bilenler vardır heralde..Ben bi iki ay önce falan öğrendim de doğru düzgün dinleme şerefine nail olamadım henüz..!
  • drifter • 13 Haziran 2005 09:34 • #472335
    ulan duman sadece müziğe önem veriyorsa ben de neyim adamlar uyuşturucuya para yetiştiremiyor be