-
Yazacak bisi yok muhatap olunacak birsey de yok illa iyi birsey istiyorsan1z al1n ktulu kardesimizin yazisini copy liyorum aynen:Gitara yeni başlayan her metalci Türk gençliği gibi siz de bunları çalmadınız mı? Ne istiyosunuz bi zamanlar taptığınız Metallica'dan anlamıyorum.. Çok mu bilgili olduğunuzu gösteriyosunuz metallica'ya dil uzatarak? Yoksa çok mu karaktersiz olduğunuzu? :)
Sevmiyosanız açıp bakmazsınız zaten topici, demek ki sizi de çeken bişeyler var :)....
ve de ekliyorum ki yazik,su mu bu mu laga luga ,ama birsey varki bu isler ana olarak 80 leerde metallca ile baslamistir.SAYGi DUYUN.Bu topi_c in altina da istediginizi yazin banane hadi bakem.
10 yil sonra su an piyasada olan (turkiye de kac grup veya insan olacak merak ediyorum,Metallica 82 den beri var ve hic yok olmayacaktir bu kadar da basittir..
-
ben hala metallicayı seviyorum :))
-
1.konuyla yazi arasinda bi baglanti eksikligi mi var.
2.yazilanlara katiliyorum
3.illa bi haltin en iyisini seçmak isiyosan garajin anket bölümü var.kesin merak ettigin say orda vardir.Yoksa sen aç yeni bi anket dimi ama..
-
kesinlikle konu va yazı arasında bir bağlantı eksikliği olduğuna inanıyorum, sonuçta "her bi haltın en iyisini seçmek" ve "metalliaca'ya laf etmek, onları eleştirmek" arasında dağlar kadar fark var bence...
kaldı ki forumları her gün düzenli olarak takip edenler bilirler, bir süredir eni iyi parçası hakkında açılan konu dışında metallica neredeyse hiç konuşulmuyordu.
tamam metallica'yı seviyoruz, dinleriz ama bence forumda tartışılabilecek daha farklı konular da var.
-
şimdi bende mi bir sorun var dicem anlamadım hiçbişey , daha doğrusu bir bağ kuramadım ama sanırım herkes böyle :)aradaki bağı kuran bizi de aydınlatsın :)))
-
metallica ile ilgili topic yok belki ama şöyle bi durum var.adam soruyo ; "nirvana mı,beatles mı?"
ordan biri diyo ikisi de metallica nın tırnağı bile etmez diyo.
bu sinir bozucu değil mi?
-
Bazı insanlarda herkesin beyendiğine karşı çıkma kompleksi olabilir psikolojik bi sorundur bence bu.Birşeyin tekele geçmesine karşılık verme ihtiyacı duyarlar...oysa gerçeği kabul etmemekden başka birşey değil bence.
Metallica 10 sene sonrada aynı şekilde tartışma konusu olacak 30 sene sonrada o yüzden kimse Metallicanın kötü olduğunu savunmasın.
-
eğer sözün banaysa cevap veriyorum.
metallica kötü demedim.sadece alakasız konularda metallica muhabbeti açılmasının gereksiz ve saçma olduğunu söyledim.
-
Yok ben konuya yorum yaptım yanlış anlaşılmasın.
-
ben metallicaya dil uzatan arkadaşların önce kendi dinlediekleri müziği sorgulamalarını söylüyorum madem bu kadar kalitesiz bir grup metallica bunca insan niye hala onları savınıyor niye yaptıkları müziğin çok kaliteli olduğundan bahsediyor??!!!
p_L_a_C_e_B_o