Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock müzik adı altında bize yutturulanlar.....

• human remains • 7 Ağustos 2005 13:55 • #480610
    aklıma nirvana'nın ilk çıktığı an geldi. sağolsunlar heavy'e uyuşturucu içip sağa sola salınarak söylenen, benim punk/hardcore diyeceğim tarzı getirdiler.bundan sonra bu tarz çoğaldı. korn gibi gruplar geldi vs.

ben bu yeni akımları elektro gitar giydirilmiş rap şarkılar olarak yorumluyorum. görüntü tam olarak punk ve rap. saçlar kolombiyalılar gibi yakılmış, bermuda şortlar giyilmiş, kafalar uyuşturucu alınmış gibi yerlerde, solist durmadan bir şeyelr söylüyor.

belki de biz klasik kaldık bilemiyorum. ancak slayer, metallica, megadeth, eski sepultura'yı düşünüyorum da katıksız speed, thrash bunlardı diyorum.

hele şu doom metal denen olay. almaktan pişman olduğum tek albüm amorphis idi. gitarlara vuruluyor birden "nini nini nini" bir org, gayda. adam kuzey avrupa folk müziğini gitar ile çalmış, bırak karıştırmış. sonunda doom metal demişler. "doom" adına yazık.

şu limpi zink midir nedir onu da anmadan edemeyeceğim.

Arakdaşlar kendimize gelemelim. heavy'yi bu dnaları bozuk ucube tarzlara değişmeyelim.
  • SoadTrFanSite • 7 Ağustos 2005 15:28 • #480617
    evet aslında saydıkların dışında da bunu yapan grup ve isimler çok...Albüm satmak uğruna pop olmaya yanaşıyorlar ekonomik kaygı yüzünden...dinlemem olur biter...İşin kötüsü kendilerini Rock grubu olarak nitelendiren şahıslar da rapçilerle iş yapmaya başladı..Mide bulandırıcı...
  • G-han • 3 Eylül 2005 23:18 • #484042
    arkadaşlar birde şu duman ı çok büyütüyolar be, haketmiyorlar.
  • superman • 3 Eylül 2005 23:46 • #484046
    ben de sana dayanamayacağım yavrucum,ben de sana dayanamayacağım!!!hay skecem ne rock mış bu be!yok o rock değildi yok bu rock tı yok felsefeydi...ulan o kadar basit mi lan felsefe!?!birileri bişey söylemiş,kalıplaşmış,ezberlenmiş,kurallaşmış...ulan nası felsefe bu!?!kuralları uygularsan felsefen var uygulamazsan yok.oldu.

aylin aslım rock mıymış pop muymuş...ulan her ne skimse işte,güzel mi güzel.beğenmezsen kendin bilirsin.

yav birader hiç mi baymıyo bu muabbet sizi manyak mısınız lan hayret bişey ya.bi kasmayın kendinizi.rock rock diyosunuz,bu rock denen dalga ilk çıktığı zaman toplumun gereksiz kurallarına,tabularına,sıkıcı ve boş içsel kıvranımlarına isyan içermiyo muydu?e n'oldu da rock kurallar silsilesi oldu,nası bi ahlak ve hatta din halini aldı?ne zaman sıkıcı standartlar kazandı bu müzik,nasıl oldu da rock a dair yobazlık ortaya çıktı?

demek ki,kalite,distorşında,isyanda,sertlikte falan değil,başka bişeyde bu kalite.

şu hayatta ardından gidecek daha iyi şeyler var güzel kardeşim.böyle kasmayla,kendini boğmayla,bu kadar depresyonla müzisyen,sanatçı olunmaz.ille de müzisyen,ille de rocker olunmak gerekmez ki.bi meşgul etmeyin kafayı,bi rahat bırakın,bak ne güzel hayat.
  • wallace • 4 Eylül 2005 11:58 • #484077
    abicim bu forumu ilk başta aylar önce ben açmıştım ama şimdi bazı şeyleri açıklamalıyım...tabii ki athena nın rock yapmadığını biliyorum,pamela nın da...ama kral tv,bazen dream tv bu sanatçıları böyle anlatıyor,alternatif desinler daha iyi .....bir diğer konu da sanatçının piyasa olması değil bence...sanatçı piyasa da olmaz bu arada...ilk başta kendi kendine bir çizgi tutturur ve o çizgiden sapmamaya çalışır..ama daha çok dinlenebilmek için tarzını yumuşatırsa piyasa olur zannımca...