-
hiçkimse rockçı,metalci ya da vesaire olarak doğmadı..şuanda hayatınıza yön veren müzik türüyle ne zaman,nasıl tanıştınız?
-
Yolda yürürken çarpıştık. Defterlerini almak için eğildim ve kalktığımda gülümsüyordu..
Ve bi hikayenin daha sonuna gelirken......
-
Şebnem Ferah ablamız sağolsun :)
-
içinde doğdum. abimler dinlerdi. beni nah şu kadarken gençlerin toplanıp gitar çaldıkları mekanlara götürürlerdi. maskot gibi. o abiler ablalar da beni çok severdi. arabayla uzun yola giderken, uzun saçlı gitarist otostopçuları bir yerden bir yere götürürdük. tabii bunlar Türkiye'de olmuyordu. bir de ben küçükken Erkin koray'ı çok severdim. Pink Floyd ise zaten ninnimdi. daha büyüdüm queen ve iron maiden'ı ve daha bir çok adamı dinler halde buldum kendimi.
-
sıkılmıştım nu-metalden.. bi de gitar çalmaya yeni başlamıştım, klasikden sonra akustiğe geçince bana bi dinginlik çöküverdi.. kulağım kaldırmaz oldu distortion sesini, böğürüşmeleri.. derken hakkın yolunu buldum ve akustik ağırlıklı ingiliz gruplarını dinlemeye başladım.. bi oasis-wonderwall dinledikten sonra hayatım değişti kısacası!! diğer grupları ise zamanlar arkadaşlardan tvden radyodan netten vs.. öğrendim.. şu anda mutluyum ancak yine de belli bi tarzda takılı kalmıyorum mümkün olduğunca kulağıma hoş gelen herşeyi dinlemeye çalışıyorum..
-
tesadüf...ama güzel bi tesadüf oldu...
rock ve numetal dinlemekten zevk alıyorum...
-
internet
:)
-
lokantada ekmek arası 750 ytl lik döner yerken et galiba martımıydı ne
-
Ne yalan söyleyeyim hep rock içinde büyüdüm. 5 yaşımda Beatles'ı keşfettim. İlkokul süresince Rolling Stoneslar, Pink Floydlarla büyüdüm. Ancak lisede popüler şeyleri dinlemeye başladım.
-
arkadaşlar bazılarınız o kadar şanslı ki bu müzik konusunda;
ben üç yıl önce ingilizce hocam sayesinde alıştım sağolsun doğru yolu gösterdi bana ilk önce cranberries le başladım sonra tabii arkası geliyo...
ama çevremde hiç rock ya da metal dinleyen yoktu ya da vardı da bana dinleten hiç yoktu
ama benim andım var çocuğum olursa ya da yeğenim falan direk cranberries le başlatçam müziğe benim gibi geç kalmasın!!!!!