-
Hiç şaşırmadım..cover albümle yerin sağlamlaştırılmadığını görmüş bulunuyorum...
-
dinleyicilerin çabası grupları kurtarmadı hiç, kurtaramayacaktır da... grup, evlilik gibi birşeydir.. dışardan müdahale bi halta yaramaz.. yarasaydı beatles, pink floyd filan da dağılmazdı..
-
eavet ya arkadaşi haklı dğılmsaydı pink floyd dağılmazdı onlar için de zamanonda insanlar üzülmüş çabalamış ama bence onlara msg atacağınıza menejerlerine atın onca onlar isterse grup ayakta kalır aynnı bob rock ın kirk hammet e yaptığı baskı gibi jason olayı ise çok ayırı ayrı bir polemik yarakmayın bu topic de:=)
-
tabi cikalim caddeye ya da taxim e imza faln toplayalım bare kocaman adamlar ayrılırlar ayrılmazlar zaten poıpüler kültürde kurban olmamak icin kurban ismini aldılar ama kndileride buna alet oldu!!!!!!!!!
-
duman?
bi alaka göremedim? kurbanla ne alakası var... duman bence bıktıracak kadar kötü değil hata bana göre mükemmeLL...
adamlar ayrılıyosa duman grubunun ne suçu var...onların kendi sorunları...
ayrıldı dedikoduları baya bi çok fazla gerçektende...belki doğruluk payı %100 dür...ama bunu diğer gruplara sebep bulman ÇoK SAÇmA geLdi BANA.....
-
Maille olacak şey mi allasen ?
-
ya bende artık mail atmamaya karar verdim atmıyomda çünkü denizin bana attığı mesajdanda anlaşılıyoki ayrılmaya kesin kararlılar veeee bugün güveni dinlicem en son one söylicek diye merak ediyorum ilgileniyosanız bugün radyod de güvenin sunduğu maximum rock adlı programı dinleyin
-
dün habertürkte b programda deniz yakardı.yakarışı ise şuydu.biz alternatif rockçıyız hard rock çı değiliz.bize hard rockçı denilmesine çok sinir oluyorum ben dedi.bu adama iyice uyuz olmaya başladım ben.panik diye bi gruplar çalışmaları varmış denizin.
-
ya abi kurbanı çok seviyodum son ylların en samimi en baba adamlarıydı ama be olduys deniz music sevdası yüzünden kafayı yedi özelliklede şu son albumu onu kastı daha kaseti çıkardığı gün sertleşmeye başladık diyodu........bu gruba nazar değdi sanrım ya dağılmak üzereler zaten deniz yeni bir grupla başlıcak baksanıza haberlerde çalışmalard başlamıl ama böyle bi grubun dağılması music piyasası için kötü olcak be babalar denzin sesi keremin o bas çalışı özgürün yorumları burağın davul çalış şekli