-
geçmişe bi özlem duyduğum yok, kendi geçmişimle ilgilenmiyorum bile.
abi başlarsam susmam, sonra küllüğe üflerim her yer kül olur, siparişim gelmez marketi arar söverim, telefonun şarjı bitiyodur öter lavaboya koyarım, bu böyle sürer de gider..
arkadaşlarım arttırıyo...
arada bi buraya böyle yazmak hoşuma gidiyo, birileri cevap verince daha çok hoşuma gidiyo.
siparişlerim geldi bu sefer kaçtım.
-
böyle işte!! insan içince dile geliyo, biraz da duygusallaşıyo.. güzel len ben de mi içsem şimdi..
-
Evet, tıpkı kutsal kitabımızda yazdığı gibi; içelim güzelleşelim.
-
aaa baran ayşeyle nişanlanıyo musunuz harbiden? canlarım beniiiim ya abi ciddi misin? e ozaman şöyle güzel bi ilan verelim garaja... bunu kutlamak lazım en harbisinden :)
-
anlıyoruz ki içerek hiçbir alet kullanmadan müzük yapılıyomuş
-
hakketen yaa.... :)))ne yaptınız abi topic yalan oldu
-
Venom kesinlikle katılıyorum sana! Bu ne ya arabesk yaptınız dakkada! Program kullanmak da estrumana girer bir yerde.Bu topic için tek bi cevabım var. Arkadaşlar Sertap Erener'in danimarkalı grupla (grubun adı şu anda aklımda değil) zor kadın şarkısını hatırlayın!
-
o şarkıda kullanılan müzik aleti insan vücudu değil mi? yani herhangi "bişeyi" müzik yapmak için kullandığın anda "o şey" müzik aleti olmuyo mu?
benim hiç müzik aleti kullanılmadan yapılmış olan bildiğim tek eser john cage' in "4'33''" (dört dakika otuzüç saniye) eseri. dinlemediyseniz, mutlaka dinleyin derim. bir kez de olsa:)
-
ya o grubun ismi voicemale de ben programdan bahsetmiştimmm
-
uzun hava bozlak felanda denilebilir aletsiz müzik dersen.
o adamların adı böğüren herifler di