-
doğru mu bilmiyorum eskiden de duymuştum barışarock gelirleri dehap a aktarılıyormuş.böyle bir şey olması çok saçma.
-
pek fazla bir gelirleri olacagini sanmiyorum. zaten giris beles bildigim kadariyla.
-
o dediğin belki bu sene öyle.
geçen senelerde standlardan bile tonla para kaldırmışlardır.
neyseki wc beleşdi.
-
sanmıyorum.propaganda.her sol söyleme bölücü bunlar diyip bok atarlar zaten...
-
müzik siyaset içindir ama müzik kendi başına bir siyasettir...
herhangi bir partiye ile bağlı olan müzik müzik değildir...
gerçeklik payını araştırcam...
eğer böyle bir şey varsa gitmeyi düşündüğüm bu organizasyona gitmiyeceğim...
saygılarımla
pesimist
-
böyle bişey varsa yoksa meselesinden çok zaten buram buram siyaset zaten orası.
ama bunda gerçeklik payı varsa yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun.
-
arkadaşlar müziği herzaman böyle şeylere alet ediyor bence aslını araştırın hatta kimler böyle yardımda bulunuyorlarmış duyunca şok olacaksınız.müzik gibi insanların en saf ve temiz yaklaştığı bir olguyu böyle şeylere alet etmek ahlaksızlıktan başka birşey değildir.zaten türkiyede güzel olan herşeyin altında bir b.k çuvalı var.haklısın müzik başlı banışa bir siyasettir ama siyasi prppaganda aracı olarak kullanılacak kadar ucuz değildir en azından bizim için....
-
zaten kullananlar da tepkiyi üstlerine çekiyolar..
zaten bu müzik piyasasında hiç kimse gerçekten düşündüğünün arkasında durmuyo!!! para,şan,şöhret uğruna ortada dönmeyen dolap;yapılmayan ahlaksızlık kalmıyo...
(tabiii arada istisna kişi veya gruplar var örnek misal:grup yorum!)
-
Yok artık daha neler...
Anlamlı, anlamsız eleştiriler almıyor değil Barışarock eyvallah da bu durumdan pay çıkarmasını bilen provakatör "belli" kesim de "çamur at izi kalsın" derken konseptin içine etmiş.
Her duyduğunuza zırt diye inanmayın.
-
barışarock ı sonuna kadar desteklerim,,niye mi?
çünkü rockncoke ile aynı zamanda yapıyorlar..amaç şu aptal koka kola nın aptal konserine gidilmesin ama tabi ki başarılı olamıyor sebebi bi kaç meşhur grup getiren bok gibi parası olan koka kola hep kazanırda ondan bizim ülkemiz gençleride seve seve gider.....emperyalizm in en büyük aracını daha çok zengin eder.....anarşistim der koka kolaya gider....nası oluyorsa...neyse barışarock ın parası nereye gider bilmem ama kokakola ya gitmediği kesin ve gitmeyeceğide..... (.iktr .it kokakola madem )