Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

barışarock dandikliği

• cc_baran • 20 Temmuz 2005 14:43 • #478858
    Barışarock festivalini özel nedenlerden dolayı sevmiyorum.
    Bu ülkede barışı, eşitliği ve kardeşliği savunduğunu söyleyen kesimin %70'ine inanmıyorum.
    Aktivist sol örgütlerin uğruna mücadele verdiği değerleri kirlettiğini ve geçmişleriyle çelişkiye düştüklerini düşünüyorum. ( bkz. TKP'nin Che tişörtü satmaya başlayarak bir lideri markalaştırması ve geçmişlerindeki bakış açılarını kaybetmesi. )
    Hayvan haklarını koruyan örgütler, hastalıklarla savaşanlar ve çevreciler dışında hiçbir eylemci sivil toplum örgütünün amacına yönelik çalışmadığını ve mutlaka fesata başvurduklarını düşünüyorum.

Son olarak da tekrarlıyorum, bir anarşist koka kolaya karşı çıkmak zorunda değildir. Çıkması onun duyarlılığıdır ama o festivalde bulunması görüşe ve akıma ters değildir.

Artı Korn'u getiriyo elemanlar :))
  • sodeh_yoldasi • 20 Temmuz 2005 15:08 • #478865
    cok saçma bence o platform kadar mantıklı bi yerde daha yok.. dehap mehap hikaye oely bi şey e kimse iizin vermez.. hele mogollar bulutsuzluk ozlemi oyle bi konu olsa bence kesinlikle iş birliği yapmaz.. bunların emperyalistlerin oyunu lütfen gelmeyelim boylr oyunlara..
  • Kanpp • 20 Temmuz 2005 15:32 • #478874
    1-bulutsuzluk özleminin nasıl bir yavıt takındığını söylememe gerek yok...
    2-Ordaki sorumlu kişiler amerika ve amerikan markalarına laf atıp durdular Tayyibede hatta bana sen nden etmiyosun diye sordular az kalsın adamın kafaya bira şişesini geçiriyordum...oraya millet eylenmek için geliyor eğer eylenmek slogan atmaksa çok gülerim...

ha bu arada kırmızı-sarı renkler ön planda..(bu sene kesin yeşilde olr içlerinde)
    Ama şuna çok güldüm elebaslarının ve bir çok kişinin ayağında converse vardı :)))
  • a_lost_soul • 20 Temmuz 2005 16:12 • #478880
    Son olarak da tekrarlıyorum, bir anarşist koka kolaya karşı çıkmak zorunda değildir. Çıkması onun duyarlılığıdır ama o festivalde bulunması görüşe ve akıma ters değildir.

Artı Korn'u getiriyo elemanlar :))

sen vicdanını rahatlat bakalım:))
    Bu arada orda Eğitim Sen.i falan da var.Bence biraz acımasız devranıyosun.Ordaki sol örgütlerin amacını söyle de biz de bilelim.
    Not:Che li tshirt satılması olayına gelince etiketin her türlüsüne karşıyım...
  • cc_baran • 20 Temmuz 2005 16:59 • #478881
    Bu arada orda Eğitim Sen.i falan da var.Bence biraz acımasız devranıyosun.Ordaki sol örgütlerin amacını söyle de biz de bilelim

Hayır örgütlerle ilgili yazdıklarım festivalle alakalı değildi. Konuyla bağlantılı olarak yazdım onları. Görüş ve eylemlerine tanık olduğum örgütlerin oluşturduğu bir bütünden bahsediyorum. Hepsi kanımca yanlış iş yapıyorlar.
    Sivil toplum örgütleri hakkında yazdıklarım biraz ağır kaçmış olabilir, şimdi farkettim.
    Onları siyasi örgütler olarak değiştiriyorum öyleyse.

Ve vicdan rahatlatma meselesi değil. Kolacılar müzikalite olarak bin basan bir festival düzenliyolar.
    Bari bunu kabul edelim.
  • punkdboy • 22 Temmuz 2005 01:36 • #479083
    şu bi gerçek koka kola iyi bir festival yapıyor,iyi gruplar getiriyor herkesi cezbedecek gruplar sahne alıyor fakat bi insan anarşistim diyorsa ve gitmiyorsa bu onun tercihidir..bazı anarşiste göre mantıklı bi şeydir bazısına göre değil bu halde neyi tartıştınız bilmiyorum..bence herkes kendi seçimini yapar.bu arada ben anarşistim koka kola ya gitmem diyipde ayağında converse ile geziyorsa bu da başka bi durum...converse mi koka kola mı yoksa ikisi birden mi sen seç ....