-
demir demirkan in klibinde klavye çalmasi lazim. çünkü adam klavyeci. yani klavyeci olupta gitar çalmasi komik olur.
+1 iyi bir klavyecidir hayko.dinlemiştim bi. konserden sonra demir demirkanla çalışması oldu.ama bu vokal falan olayları bozmuş çocuğu.ben ısınamadım şarkısına
-
Amele..
-
devede kulak..
-
hayko... küfür gibi olum..
-
Hayko
Hayko 1970 Edirne doğumludur. Aslen Çerkez olan Hayko 1985 senesinde mandolin çalarak müzik hayatına atılmıştır.
Gençliğinde başarız bir öğrenci olan Hayko Ankara Hacettepe Devlet Konservatuvarı piyano bölümünü kazanarak hünerini sergilemiştir.
Çeşitli resitallerde, kokteyllerde çalan Hayko bu denli aristokrasinin kendi özüne ters geldiğini düşünerek gazinolarda şantör olmak için kolları sıvamıştır.
Sonra ansızın usta sanatçı yorumcu Fedon ile tanışıp kendini yarı rum yarı türk yarı italyan yarı zenci bir eğlence hayatında bulur.
Tavernalarda tabak kırar, ismini her yere duyurur.
İlk ceketini 1994 senesinde yakar.
Yurovizyon yarışmasında birincilik elde eden "Evde Kek Yaparken" isimli şarkının bestecisi Kemir Kemirlan ile çalışır ve şu anda yemek yemektedir.
Oldu mu ??
-
Hayko
aydınlandık.. sağolasın..
-
Hayko
he ne o öyle yaw,1 garip yaratık
-
Hayko
bildiğim kadarıyla Hayko Çerkez değil Ermeni ve İstanbul doğumlu
-
Hayko
harbi ya tavernacı gibi adı var yukardada bi arkadaş yazmış fedonla tanışmış diye koptum.düşünsenize bi magazin programında;"hayko çepkin bu haftasonu dedikodulu meyhanedeydi." hiç sırıtmadı demi...? :)
-
bn o adam hakkında tek sey biliyorum denizin(kurban)eski ev arkadası:)
inanmıyan arastırsın:)