-
arkadaslar ya rockn coke a gidicek olan var mı aranızda? ne düsünüosunuz bence geçen yıllardan daha iyi olcak ; korn , offspring .... am bn çok kişi olucağı için çokta yakından tadamıcaz diyorum bu zevki ?? gerçi ordaki topluluk da festivalin tadı ama...
-
O kadar manyak Offspring hayranı olmama rağmen sanırım gitmeyeceğim. Çünkü zaten ne kadar görebileceğim ki Dexter'ı falan? Boşveer dedim ben de. Tabii içim yanıyor ama 16 yaşındaki kız bir başına ne yapar ki binlerce kişinin arasında?
-
aa niye öyle diyosun bi kere bi sürü biyikli fanin olucak : selam güzel kiz tanisalim mi
-
aa niye öyle diyosun bi kere bi sürü biyikli fanin olucak : selam güzel kiz tanisalim mi
-
Ay belki Dexter Holland da der aynı şeyi... Geleyim ben geleyim, yoksa kaçıracağım gül gibi herifi.
-
ben gitmicem,koka kola nın festivaline...
-
ya biz gitmek istiyoduk 4 arkadaş kadar, ama sanırım gitmeyeceğiz.
aslında korn, offspring, the cure falan, hiç kaçırmak istemiyorum ama ne yapalım. gitmeyeceğiz.
-
yuhhhhh diyorum ben kola KONSERİNE
VE GELDİĞİ için AOCALYPTICA'YIDA KINIYORUM
tabi ki halen gelmek istiyorsa
-
bir kere koka kola diye gitmiyorsanız büyük saçmalık. Ne yani koka kola sponsor diye sevdiğin grubu izlemicekmisin?.. Valla ben sıkı bir slayer fanı olarak yine koka kolanın sponsor olduğu rock republic festivaline gittim. Böyle düşünmeyin.
-
peki hocam!
başka sorum yok
cevapladığınız için teşekkür ederim