-
emperyalist bir düzene kapılıp gitmiş rock festivali rock dinlemek istiyosanız barışarock a buyrun zaten coca cola nın sahibi tüm gelirlerini israil ordusuna aktaracağını söyledi o kadar çocuğun ölmesine ortaklık etmek isteyen varsa özellikle gitsin
-
Herkes birşeyler diyor bu rock n'coke hakkında. Benim istediğim tek şey ise kanıt. Gerçek bir kanıt. Başkasının ağzından duyulup söylenmiş şeyler değil. Onun dışında kanıtı olmadan konuşanları adamdan saymıyorum.
-
Kanıt mı istiyosun,koka kola nın mec danılsın ın gelirlerini bilmem ne kadarı Amerika ya bi şekilde gidiyor
.amerika da bu parayı neye harcıyor belli değil mi ırak a girerken görmedin mi,o askerler orda bedavaya yaşamıyor..bunu niye kabul etmiyorsunuz ki anlamıyorum
Bu bir gerçek amerikaya ait olan her şeye para verdiğinizde kapitalizm kazanıyor bunu kabul edin..okumayı biliyorsanız her yer kanıt..
Bunları bilipde görmezden geliyorsunuz sonra koka kola yı savunuyorsunuz ..giderseniz gidin konsere ama savunmayın şu emperyalistleri
KAPİTALİZM ÖLDÜRÜR:::
-
Her yer kanıt mı? Ben gerçek kanıt istiyorum diyorum sen bana her yer diyorsun. Coca Cola'yı savunduğum falan yok ama herkes gerçek bir kanıt göstermeden konuşuyor.
-
Gerçek kanıt mı ne yapmamızı bekiyorsun ki seni koka kola da işe falan mı sokalım,sana bi şeyleri ispatlayamayız sonuçta sen inanmadıktan sonra gizli çekim paraların savaş için harcandığını gösteren bi video falan mı bulucaz
biz seni inandıramayız sen inanmadıktan sonra sen savunmuyorum diyorsun koka kola yı ama bu şekilde savunuyor gibi gözüküyorsun
sonuçta koka kola ya karşı bi tavır aldığını görmüyoruz,sen eğlenmene bakıyorsun belki de sadece gideceksindir konsere ama öyle ya da böyle kazanan emperyalizm oluyor
barışarock a gidicem ben
-
Eh, normali bu bence. Aksini gösteren birşey yoksa hiç kimseyi suçlayamazsın. Resmi olarak kanıtlanmadığı, gazetelerde falan yazmadığı sürece nasıl inanayım ki? Neyse rock n' coke'a gideceğim ben.
-
yolunuz açik olsun koka kola ya gidin güzel güzel eglenin hadi bakalim....ne de olsa offspring,korn,the cure falan geliyor bunlar için canim feda dimi...
BARISAROCK bizde oradayiz .........gelenler önemli degil hemde
-
koka kolanın gecen sene elde edicekleri paranının bi kısmını israile vericeği gastelerde bile yazmsıtıı..
kanıt arıyosn bu bi kanıt işte..
gecen senenin vatan gazetesini bul ve oku..
ayrıca her ne olursa olsun bence cok iyi bu grup olan cure geliyo ve müthiş bi ses skin geliyoo..
bn rakınboka gidicemm..