Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rockn coke

• punklives • 1 Ağustos 2005 10:30 • #480118
    en güzel cevap bence :) çektir git...
  • coke-man • 1 Ağustos 2005 13:16 • #480123
    siz barışarak a çektirin bisde rakınkoka.kimse kimseye de bulaşmasın
  • radyokafa • 1 Ağustos 2005 14:49 • #480128
    !!!

ya evet haklısınız rockncoke'a giderek emperyalist oluyorum ve oluyoruz! çok utandım, gitmiyorum the tears'a filan, ben de barışarock'a gidicem, napalım barışarock'a gelselerdi onlar da.

allah bilir siz hiç coca cola da içmiyorsunuzdur...
    aynı kapıya çıkıyor çünkü.
  • ScarFace • 1 Ağustos 2005 14:58 • #480129
    !!!

rock'n coke gidenler emperyalistmi oluyor şimdi...bu benzetmeyi yapanlardan hangisi(delikanlı gibi söylesin) winston,marlboro hariç sigara yerine bafra,samsun sigarası içiyor?Hangisi karda,yağmurda yeşil parka giyiyor?Hangisinin ayağında nike,converse değilde postal var...Adamları eleştirmemiz gereken şey ceza veya 50 cent gibi malların gelmesi.Sponsor onlar olmuş..Korn,The Cure,Offsipring'i getirmiş..Barışarock festivalinde dönen dolapları biliyoruz...Müziği siyasete hatta militanlığa dökmenin ne gereği var...Yaşasın rock'n coke demiyecem ama ben gidecem.Sadece sevdiğim gruplar için.Sonuçta beğendiğiniz dinlediğiniz hayranı olduğumuz çoğu grup amerikalı değilmi?Nasıl onların politikasına karşıysak ama gruplarını seviyorsak festivale niye gitmeyelim...Bu bir çelişki değilde ne?
  • punklives • 1 Ağustos 2005 16:55 • #480138
    !!!

bence koka kola festivaline giden emperyalist falan olmuyor ama yardim etmis oluyor,bende kendim için söyliyim küçükten beri olan bazi aliskanliklarim var,ben converse i bilmezken bile converse giyiyordum nedeni annemin babamin küçükten beri bana giydiriyor olmasi...ama simdi yasimiz büyüdü.orta okuldan beri kendi istedigim seyleri giyip iciyorum...ve benim hayatimda marlboro ya converse ye ve koka kola ya yer yok....islerini ne kadar iyi yapsalarda..

Barışarock festivalinde dönen dolapları biliyoruz...Müziği siyasete hatta militanlığa dökmenin ne gereği var...

ne alaka bizim ülkemizin dolaplari en azindan.....ABD ne dolaplar döndürüyor,onlari bilmeyen genclik iste koka kola da....
  • ScarFace • 1 Ağustos 2005 17:23 • #480143
    !!!

Barışarock festivalinde dönen dolapları biliyoruz...Müziği siyasete hatta militanlığa dökmenin ne gereği var...

bak orada ilk cümleden sonra 3 nokta var gördünmü..bu ikisi bağımsız cümle birbirinden.Ben barışarockta militanlık var demedim.Yorumunun ona göre alayım.
    Ayrıca abd de ne olup ne bittiğini bende biliyorum.Bunu müzikle bağdaştırmayalım demeye çalışıyorum ama sen beni hiç anlamamışın.Önce yazdığımı oku anla ondan sonra insanı cahil yerine koy!
  • punklives • 2 Ağustos 2005 09:27 • #480172
    !!!

bende barisarock ta militanlik var dedigini iddaa etmedim,sonucta konumuz rockn coke ve barisarock olunca ister istemez onlar için söylemissin gibi algiladim..
    seni veya baska birini cahil yerine koymak ne haddime herkes kendine.
    Abd nin ülkemiz üzerinde döndürdügü dolaplari herkes biliyor sende biliyormussun bilmeyen cahildir bence ama herkes görmezden geliyor sorun orda..

kusura bakma ilk yorumum için...
  • ScarFace • 2 Ağustos 2005 09:50 • #480173
    !!!

önemli değil kusur ne demek yanlış anlaşılma olmuştur.Punklives kardeşim.
  • Ehl-iKeyf • 2 Ağustos 2005 11:58 • #480175
    benim kanımca rockn coke tamamen piyasanın tavana vurduğu bir organizasyon... bir organizasyonda bu kadar mı yaş ortalaması düşük olur kardeşim... gelenlerin çoğunun piyasa için geldiği bi ortam... festivaller arasında en işe yaramazı benim kanımca zaten bi korn iş görür diğerleri zaten taksim piyasasında alternatif gruplardan her zaman coverlarını dinlediğimiz ve gına geldi artık bütün piyasa gruplar aynı parçalarımı dediğimiz gruplardan...
    gidin abi işte liseli tayfanın hepsi orda neyin alternatifi olduklarını bilmediğim alternatif gençlik mi desem özentiler mi desem...
  • punklives • 2 Ağustos 2005 12:19 • #480176
    !!!

anlayisin için sagol SCARFACE...