-
Gitarı okula götürmek
gitarı okula götürmek...ey gidi,başlıbaşına bi topic..
var mı böyle yapan?
(sst mr_crowley bi seyler yazarsın artık paradigm_shift adlı arkadastan iyi laf yedin yani...)
-
var tabe ya hic haz etmediim cok özenti bi insan tipidir ıyghhh!1111
-
Hakikaten çok sinir olduğum birşey benim. Adamlar bir ay ders alırlar sonra Sevdan Bir Ateş diye birşeyi çalarlar, okulun en yeteneklisi olurlardı. Çok sinir olurdum. O yüzdendir herhalde hala gitardan nefret ediyorum.
-
4 yıılık lise hayatımda okulun kapısında hich bi zaman gitar esliginde gecmedim!!iyiki bitti okul?;!
-
stüdyo ve ya ders olduğu zamanlar mecburen götürüyoruz işte okula.gerçekten iğrenç bi durum.
-
isin en sinir yanı sunu calıyon mu bunu ediyon mu diyolar..
-
ben de dersler olduğu günlerde götürmek zorunda kalıyodum.iğrençti ya..
-
Ama şunu biliyorum ki yan flütü okula götürmek gerçekten havalıydı. Çaldığım en uyduruk şeylere bile hayran kalıyorlardı. Yine de üstüme akın akın gelen bir sürü insan vardı "bi deniyim mi?" diyen. Bunların arasında flütün ucunu ağzına sokan bir kız da vardı ne yazık ki...
-
Neden gitmesin ki..İyi çalabiliyosan ve okulda da çalmak istiyosan çok da güzel götürülür.Sonuçta bu bir paylaşımdır ve de kurs olması gerekmez..karşı cinsin ilgisini çekmek için yırtınanlar da o gitarları kafalarında parçalasınlar..
ÖZENTİLİĞE HAYIR PAYLAŞIMA EVET
-
katılıyorum..