-
Benimde gitar çalan arkadaşlarım var ve hiçbirine aşık olmadım çünkü erkeğim. Yahu dexter kardeş varmı öyle bişey yani gitar çalanın havası oluyo mu harbi?
-
:DD
ya yok ya ne havası.. size bişey söyliyim: 15, 16, 17, 18, 19, 20 yaşlarında aşık olmayan bir tek insan evladı yoktur, bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. bu yaşlarda öyle ki; ergenliğin verdiği yoğun duygu akımı(hormonlar) insana adeta aşık olması için bahane üretir. şimdi, bir kızın, elinde gitar olan, ve azcık da yakışıklı olan bir delikanlıya aşık olmaması, televizyonu açıp da seyretmemesi gibi bişey olacaktır. istediğiniz kadar saçma bulabilirsiniz, ama gerçek bu. ilgi çekmek için koskoca insanlar hüngür hüngür ağlar. çünkü bu sayede karşı cisni etkileyebileceğini düşünür. bu da yaşanmış bir olaydır ve ilgi çekmenin bu kadar (gitar) kısa ve kolay bir yolu varken insanlar niye bunu kullanmasın?
ben şuna karşıyım: okula gidip de kızlar bana hayran olsun diye gitar çalmak.. ama şunu da destekleyebilirim: okuldaki bir tane kızın(sevdiğim kızın) ilgisini çekmek için gitar çalmak.. bunu inkar etmeyin, hepiniz aşık olmuşsunuzdur, abazalık yerine duygusall anlamada ilgi çekmek için gitarı okula götürmeye : evet!
-
Gitar çalmanın ayrı bir karizması var hele ki elektro ama onu çalıon mu bunu çalıon mu diye sorunca kıll ediyorlar adamı..
-
hacı vallahi helal olsun.iyi söylemişsin.tebrik ediyorum
-
okula gitar götürüyorum her öğle tenefüsünde kendimizi müzik odasına atıyoruz süper eğlenceli oluyor.
okulda tek sorun şu oluyor geliyor akordunu bozuyolar. Çok sinir bozucu. Ne zman floyd rose a geçtim, rahat ettim artık bozamıyorlar :D
-
Güzeldir. Öğle tenefüslerinde müzik odasında bir güzel çalarsın ve boş zamanlarında. Özellikle arkadaşlarla çalarsan, gitar elden ele dolaşır, herkes bişi çalar, hoş vakit geçirilir. Gitar çalmadığım bir gün düşünemem.
-
gitarımı lisedeyken okula goturdum caldım neyse sonra arkadaşlar gitarın ............ koydu yeni gitar aldım ve sağolsunlar gitarın beş dakkada hakkından geldiler
-
Valla acayip sinir sitres içindeyim bu konuda götürmek istiyorum ama bir taraftan utanıyorum
-
lisedeyken,yani bundan 2-3 sene evvel benim gitarı okula götürür,arka sıraya yerleşir,dersin sonuna kadar çalardım..vay be hatta bi ara okula stüdyo gibi bi yer kurmuştuk bateristle(tabi sizin kastettiğiniz gitar götürme bu değildi,biz abartmış bateriyi de kurmuştuk okula :) )..lise ne güzeldi yav...şimdi mimar sinana götürüyorum aynı gitarı,millet çello çıkartıyo,düet yapıyoruz.. ehehe